ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Γιορτή του βόλεϊ το «Τρίκαλα 2016»

Γιορτή του βόλεϊ το «Τρίκαλα 2016»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο τουρνουά παγκορασίδων «Τρίκαλα 2016» που διοργάνωσε ο Ασκληπιός, με την συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Περιφερειακή ενότητα Τρικάλων και του Δήμου Τρικάλων.

Μάλιστα η διοίκηση του Θεσσαλικού συλλόγου αναφέρει με δελτίο Τύπου για το σκοπό της διοργάνωσης του συγκεκριμένου τουρνουά:

«Με την συμμετοχή 4 ομάδων Γιάννενα Α.Σ.-Α.Ο. Λαμίας-Ασκληπιός-Φιλ/κός Τρικάλων (που πήρε τη θέση του Αρη Θες/νίκης την τελευταία στιγμή ο οποίος μια μέρα πριν ακύρωσε την συμμετοχή του) και 52 αθλητριών, και σε ένα μίνι πρωτάθλημα όπου όλοι έπαιξαν με όλους σε αγώνες των 2 σετ και όπου στα περισσότερα παιχνίδια δόθηκε και 3ο σετ, όλοι είχαμε την χαρά να δούμε τις αυριανές παίκτριες που θα επανδρώσουν της ομάδες τους.

Asklipios pagkorasides-6789

Η αγωνιστικότητα και το θέαμα που προσέφεραν ήταν πάρα πολύ υψηλό με όλους όσους  βρέθηκαν στο ΔΑΚ Τρικάλων να απολαμβάνουν υπέροχες αθλητικές στιγμές.

Μετά το τέλος των αγώνων σε όλες τις αθλήτριες και τους προπονητές του δόθηκαν αναμνηστικά από τους διοργανωτές και δόθηκε ραντεβού για το επόμενο τουρνουά , μια και επιδίωξη όλων είναι να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να γίνεται ακόμη καλύτερο, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους προπονητές και ιδιαίτερα στις αθλήτριες να αναπτύσσονται αγωνιστικά μέσα από τέτοιες προσπάθειες.

Asklipios foto tol-4567

Ευχαριστούμε τις ομάδες και ιδιαίτερα τις αθλήτριες, που τίμησαν με τη παρουσία τους αυτό το 1ο τουρνουά χαρίζοντας μας υπέροχες στιγμές δίνοντας μας συγχρόνως το κουράγιο για ακόμη καλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον.»