Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γιώτα: «Έχουμε πεισμώσει»

Γιώτα: «Έχουμε πεισμώσει»

Επιστροφή στο Ρέντη για την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού μετά τις δυο διαδοχικές εκτός έδρας αναμετρήσεις σε Σαντορίνη και Βούλα, με τις  «ερυθρόλευκες» να  υποδέχονται το Σάββατο στις 18:00 στο «Μ. Μερκούρη»,  τον Α.Ο. Μαρκόπουλου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η πανέμορφη διεθνής κεντρική, Κατερίνα Γιώτα, υποστήριξε στο osfp.gr οτι ο Ολυμπιακός έχει πεισμώσει απο την ήττα της πρεμιέρας στη Σαντορίνησε ενω για την αναμέτρηση με το Μαρκόπουλο, πιστεύει : «Σίγουρα δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Το Μαρκόπουλο έχει δείξει ότι είναι μαχητική ομάδα  και σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε καλά ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα ακόμα δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή φόρμα αλλά αυτό είναι λογικό αφού είναι πολύ νωρίς.

Είμαι σίγουρη ότι θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Παράλληλα μας έχει πεισμώσει πάρα πολύ και η ήττα στη Σαντορίνη. Εκεί είδαμε τα λάθη μας και κάποιες αδυναμίες και έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτές για να παρουσιαστούμε βελτιωμένες στη συνέχεια της σεζόν».

Λαμπρούση: « Νίκη με τη βοήθεια του κόσμου μας»

Η επίσης κεντρική διεθνής, Τζίνα Λαμπρούση, υποστήριξε στο osfp.gr για το παιχνίδι με την ομάδα των Μεσογείων:  «Κάναμε μια όχι καλή αρχή. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ αυτές τις δυο εβδομάδες και βρήκαμε ρυθμό στο ματς με τη Βούλα αλλά πάμε για τη νίκη γιατί μόνο αυτό θέλουμε. Το Μαρκόπουλο διαθέτει μια δυναμική ομάδα αλλά εμάς μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη. Είμαστε χαρούμενες γιατί θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά φέτος στην έδρα μας και περιμένουμε τους πιστούς μας φίλους να μας υποστηρίξουν».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...