Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γιώτα : «Έτοιμες για την πρεμιέρα»

Γιώτα : «Έτοιμες για την πρεμιέρα»

Έτοιμες να ανοίξουν λογαριασμό για την φετινή χρονιά είναι οι «ερυθρόλευκες» που μετράνε αντίστροφα προκειμένου να υποδεχθούν το Σάββατο τον Άρη στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.

Ο χρόνος πλέον για το πρώτο σερβίς της Α1 γυναικών μετρά αντίστροφα και ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς περιμένει το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Άρη.

Ένα παιχνίδι με αρκετό βαθμό δυσκολίας καθώς οι «κιτρινόμαυρες» ήταν φιναλίστ των τελικών και φέτος με την προσθήκη της Μοντάνο αναμένονται εκ νέου ανταγωνιστικές.

Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει πανέτοιμες τις αθλήτριές του με την Κατερίνα Γιώτα να δηλώνει αισιόδοξη και για την φετινή σεζόν.

Η κεντρική του Ολυμπιακού σχολιάζοντας το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος τόνισε «Αρχίζει το Σάββατο το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Άρη, μια καλή ομάδα, όπως έχει δείξει τα τελευταία χρόνια, καθώς βρίσκεται στις κορυφαίες τρεις ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς έχουμε κάνει μια σωστή προετοιμασία και είμαστε έτοιμες για την πρεμιέρα.

Εύχομαι να έχουμε όλοι μια καλή σεζόν με υγεία. Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι γνωστοί και κάθε χρόνο θέλουμε όλους τους τίτλους. Ξεκινάμε από το Σάββατο την πορεία μας, να πάρουμε την πρώτη μας νίκη, αρχίζοντας με το δεξί τις υποχρεώσεις μας, για την υπεράσπιση του τίτλου μας και θέλουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι πάντα η δύναμη μας και τους περιμένουμε στο γήπεδο».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...