ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Γκαραγκούνη: «Ο κόσμος δεν ξέρει το βόλεϊ»!

Γκαραγκούνη: «Ο κόσμος δεν ξέρει το βόλεϊ»!

Στο περιθώριο της εκδήλωσης του ΣΕΠΠΕ, η Μαρία Γκαραγκούνη μίλησε στο Volleyplanet για το γυναικείο βόλεϊ στις μέρες μας, το σκίρτημα κάθε φορά που παρακολουθεί αγώνες ενώ τόνισε το πόσο σημαντικό είναι ο κόσμος να μάθει το βόλεϊ!

Μια άποψη που είναι κοινό μυστικό για όλους όσοι ασχολούνται με το άθλημα του βόλεϊ εξέφρασε η σπουδαία Μαρία Γκαραγκούνη στο Volleyplanet, η οποία αρχικά αναφερόμενη στη γιορτή του ΣΕΠΠΕ είπε: «Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση και αυτό γιατί το γήπεδο ήταν γεμάτο με μικρά παιδάκια που αγαπάνε το άθλημά μας και θέλουμε να το βλέπουμε αυτό στα γήπεδα. Επίσης, χαίρομαι που είδα παλιούς γνώριμους προπονητές, αθλητές που έχουμε χαρεί μαζί, έχουμε στεναχωρηθεί, έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές. Είδα επίσης και αθλητές τους οποίους θαυμάζω. Ήταν συγκινητικά».

Με την πρώην διεθνή ακραία –συλλέκτρια τίτλων- να τονίζει το νόημα τέτοιων εκδηλώσεων, προβαίνοντας στη διαπίστωση: «Πρέπει να γίνει θεσμός, να γίνονται τέτοιες γιορτές και να μαζεύεται ο κόσμος να γνωρίζει το άθλημα. Ο κόσμος γενικότερα νομίζω δεν το ξέρει»!

maria_gkaragkouni

«Ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα»

Κρατώντας από το χέρι το γιο της Αλέξανδρο, αν και παραδέχτηκε ότι δεν παρακολουθεί τόσο συχνά πλέον αγώνες μίλησε και για την Α1 γυναικών: «Δεν παρακολουθώ πάρα πολύ λόγω των υποχρεώσεων που έχω αλλά θεωρώ ότι είναι ανταγωνιστικό. Αυτή την εντύπωση έχω πάρει από τα λίγα ματς που έχω δει. Σιγά σιγά μέσα από τον ανταγωνισμό και τα καλά ματς θα αναδειχτούν αθλήτριες καλύτερες και μετά με την προσθήκη λίγο καλύτερων ξένων και με εμπειρίες που θα έχουν αποκτήσει τα κορίτσια θα ανέβει χρόνο με το χρόνο το επίπεδο».

Για το τέλος, ρωτήσαμε αν θα ήθελε να… επιστρέψει από άλλο πόστο αλλά και πώς αισθάνεται όταν παρακολουθεί αγώνες, για να πάρουμε την απάντηση: «Όταν βλέπω κάποιους αγώνες έχω ένα σκίρτημα και ένα περίεργο άγχος στο στομάχι αλλά σε αυτή τη φάση δεν μπορώ να προσφέρω ίσως αργότερα στο μέλλον θα ήθελα να δοκιμάσω από τη θέση του προπονητή αλλά όλες όσες κάνουν τώρα προπονητική μου λένε ότι  είναι πάρα πολύ δύσκολο».