Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γκόμεζ : Επιστροφή μέσω… Nova

Γκόμεζ : Επιστροφή μέσω… Nova

Ο Ερνάντο Γκόμεζ αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά καθώς όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος στην εκπομπή «Στο Φιλέ» ο Βενεζουελάνος διαγώνιος είναι το δώρο του προς τον κόσμο της ομάδας…

Η επιστροφή του Γκόμεζ στην Θεσσαλονίκη είναι πλέον δεδομένη καθώς ο πρόεδρος του Δικεφάλου του Βορρά, Αντώνης Τσαλόπουλος ανακοίνωσε την μεταγραφή από το Novasports προαναγγέλλοντας παράλληλα την παραμονή του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο της ομάδας.

“Να σας δώσω και μια είδηση. Σαν μια προσφορά και προς τους φιλάθλους, αλλά και προς τον προπονητή γιατί είχε εκφραστεί επανελλειμένως για την αξία αυτού του ξένου παίκτη. Έχει κλείσει ήδη ο Γκόμεζ…. Αυτός είναι ο πρώτος και ακολουθούν οι συζητήσεις με τον Γιάννη Καλμαζίδη» ήταν η δήλωση του Αντώνης Τσαλόπουλου που έστειλε στα ουράνια τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων».

Ο Γιάνης Καλμαζίδης που ήταν στο studio της εκπομπής μετά την «βόμβα» Τσαλόπουλου  χαμογελώντας δήλωσε «Τώρα έτσι όπως είναι τα πράγματα είναι αν με θέλει ο Γκομεζ… γιατί είναι ο μόνος που έχει ήδη συμβόλαιο…» ενώ λίγο μετά τόνισε πως «έχει κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα στην Τουρκία».