Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γκόμεζ: «Ο Ηρακλής Χ. προσπαθεί να αλλάξει επίπεδο»

Γκόμεζ: «Ο Ηρακλής Χ. προσπαθεί να αλλάξει επίπεδο»

Το νέο απόκτημα του Ηρακλή Χαλκίδας, ο Ερνάντο Γκόμεζ μίλησε για το λόγο που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα ενώ κάλεσε του φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.

Ο Βενεζουελάνος άσος τόνισε στην επίσημη σελίδα του Ηρακλή Χαλκίδας: «Θέλαμε να μείνουμε στην Ελλάδα. Η οικογένεια μου ζει εδώ, και ο Ηρακλής Χαλκίδας ήταν η καλύτερη προοπτική για εμάς. Η ομάδα κάνει μια πολύ καλή σεζόν. Γίνεται προσπάθεια να ανέβει επίπεδο και θέλω να τη  βοηθήσω για να πετύχει τους στόχους της».

Παράλληλα, ο 35χρονος διαγώνιος έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του Ηρακλή Χαλκίδας που το ερχόμενο Σάββατο θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν από κοντά στο ντεμπούτο του απέναντι στη Κηφισιά  στο κλειστό της Κανήθου «Τάσος Καμπούρης»:

«Θέλω να τους πω στους φιλάθλους να έρθουν να μας υποστηρίξουν, να διασκεδάσουμε μαζί τους 3,5 μήνες που απομένουν μέχρι την λήξη της σεζόν. Από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο για να τελειώσουμε την χρονιά όλοι μαζί ευτυχισμένοι».

 

 

 

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...