Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

H Angel Gaskin στη Λαμία

H Angel Gaskin στη Λαμία

Στη Λαμία βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η 24χρονη Αμερικανίδα διαγώνια Angel Gaskin καθώς αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Ρούμελης εν όψει της παρθενικής της συμμετοχής στην Volleyleague. 

Στο ταλέντο, τον ενθουσιασμό και την… δίψα για διάκριση της Angel Gaskin ποντάρει η φετινή Λαμία που συμφώνησε με τη νεαρή διαγώνια. Η Gaskin που υπέγραψε για πρώτη φορά επαγγελματικό συμβόλαιο και βγαίνει για πρώτη φορά από την χώρα της δήλωσε πανέτοιμη να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.  

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την άφιξή της στην Ελλάδα, είπε: «Μόλις αποφοίτησα το κολέγιο τον περασμένο Δεκέμβριο. Ήθελα να παίξω την πρώτη μου σεζόν σαν επαγγελματίας και είμαι ενθουσιασμένη που αυτό έγινε με την ομάδα του Α. Ο. Λαμίας 2013. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή μου που με εμπιστεύθηκαν και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 100% PLUS των δυνατοτήτων μου να εκπληρώσω τους στόχους της ομάδας μου».

gaskin_2_lamia_2020

Η ανακοίνωση της Λαμίας 2013

Ο Α. Ο. Λαμίας 2013 είναι ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την τρίτη ξένη αθλήτρια, την 24χρονη αμερικανίδα Gaskin Angel.

Η αθλήτρια γεννήθηκε την 1/12/1996, έχει ύψος 1,85 μ. και αγωνίζεται στην θέση του διαγώνιου. Ξεκίνησε το βόλεϊ από το γυμνάσιο στο H. B. Plant. Πριν μπει στο πανεπιστήμιο του Μέρυλαντ συμμετείχε στο BIG 10 του Tampa United.

Σημαντικές στιγμές της αθλητικής της πορείας:
• 2015-2017: Πανεπιστήμιο του Μέρυλαντ, College Park. : Αρχηγός της γυναικείας ομάδας.
• 2017-2019: Πανεπιστήμιο Χαβάης:
– 2018-2019: Με την ομάδα volleyball του Πανεπιστημίου της Χαβάης συμμετείχε στον 1ο γύρο στο πρωτάθλημα Big West Conference για την είσοδο στο τουρνουά βόλεϊ σε κλειστό χώρο του NCAA (Εθνική Κολεγιακή Αθλητική Ένωση).
– 2019 Συμμετείχε στην ομάδα Beach Volley του Πανεπιστημίου της Χαβάης – 4η θέση στο τουρνουά Beach Volleyball NCAA
– 2019 ΒΙΡ της ομάδας – 2η θέση στην κατηγορία U23 στο Global Challenge στην Pula της Κροατίας.
– Τελευταίο έτος 2019: Νίκησε το Πολυτεχνικό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια για να μπει στο τουρνουά NCAA.

Το Δ.Σ. του Α. Ο. Λαμίας 2013 καλωσορίζει την Angel στην οικογένειά του, της εύχεται να είναι υγιής και να εκπληρώσει τους προσωπικούς στόχους αλλά και τους στόχους της ομάδα μας!.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ Α. Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013