BEACH VOLLEY

HALL OF BRANDS BVA OPEN: Κόλα/Σιδέρης και Λάβδα/Ματιάδη έκαναν χρυσό… ποδαρικό στο σιρκουί του 2024

HALL OF BRANDS BVA OPEN: Κόλα/Σιδέρης και Λάβδα/Ματιάδη έκαναν χρυσό… ποδαρικό στο σιρκουί του 2024

Ο Αντιόλ Κόλα με τον Βαγγέλη Σιδέρη στους άνδρες και η Ευανθία Λάβδα με την Βασιλική Ματιάδη στις γυναίκες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο HALL OF BRANDS BVA OPEN, το πρώτο επίσημο τουρνουά του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ 2024.

Στις εγκαταστάσεις της Beach Volley Academy στο Village Shopping & More άνοιξε και επίσημα η αυλαία του σιρκουί για το καλοκαίρι του 2024 με όμορφους αγώνες και υψηλού επιπέδου θέαμα από τις 54 ομάδες ανδρών και γυναικών που συμμετείχαν στο HALL OF BRANDS BVA OPEN.

Ο Αντιόλ Κόλα που πέρυσι κατέλαβε την 4η θέση στην Ελλάδα με νέο συμπαίκτη φέτος τον Βαγγέλη Σιδέρη έφτασαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου με μόλις ένα χαμένο σετ σε πέντε αγώνες που έδωσαν και ξεκίνησαν ιδανικά το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στον τελικό επικράτησαν με 2-0 (21-17, 21-11) σετ του Γιάννη Αλεξίου και του Βασίλη Κατσακούλα, που από την πλευρά τους θα αγωνιστούν για άλλη μία σεζόν στην άμμο ως δίδυμο.

Τις δυνάμεις τους ένωσαν φέτος και η Ευανθία Λάβδα με την Βασιλική Ματιάδη και άρχισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σιρκουί, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο πρωτο τουρνουά της σεζόν. Στον τελικό της διοργάνωσης χρειάστηκε να κάνουν την ανατροπή απέναντι στην πρωταθλήτρια Ελλάδας Διονυσία Μάτιου, η οποία στο πρώτο φετινό τουρνουά αγωνίστηκε με συμπαίκτρια την Γεωργία Χατζηδημητρίου. Ο αγώνας του χρυσού μεταλλίου κρίθηκε στο τάι μπρέικ, με τις Λάβδα, Ματιάδη να επικρατούν με 2-1 (16-21, 21-14, 15-05) σετ.

Τις απονομές σε όλες τις ομάδες ανδρών και γυναικών έκανε ο κ. Αργύρης Πατέλης, εκπρόσωπος της Hall Of Brands, επίσημου χορηγού της διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα ανδρών ΕΔΩ.

Τα αποτελέσματα γυναικών ΕΔΩ.