Η ΑΕΚ δίπλα στα παιδιά του Ιδρύματος Καλαργύρου
03/01/2026 11:21
Για μια ακόμη φορά το γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ φρόντισε να μοιράσει δώρα και αγάπη στα μικρά παιδιά του Ιδρύματος Καλαργύρου το οποίο επισκέφθηκε για 9η συνεχόμενη χρονιά.
Η Ένωση συνεχίζοντας την διαχρονική κοινωνική της δράση και πιστή στην φιλοσοφία της προσφοράς επισκέφθηκε και φέτος τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Καλαργύρου (πρώην Αγία Τριάδα) όπου αντιπροσωπία αθλητριών μοίρασε απλόχερα αγάπη και δώρα.
Το Ίδρυμα Καλαργύρου, που φέρει το όνομα του ιδρυτή του πατέρα Καλαργύρου, έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια και σε μελετητήριο για παιδιά δημοτικού. Υποστηρίζει παιδιά από άπορες, αλλά και πολύτεκνες οικογένειες.
Οι αθλήτριες και το επιτελείο του Τμήματος Βόλεϊ της ΑΕΚ πρόσφεραν δώρα, χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά του Ιδρύματος, επιβεβαιώνοντας ότι ο αθλητισμός δεν περιορίζεται μόνο στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά έχει βαθύ κοινωνικό αποτύπωμα.
Σημαντική ήταν και η συμβολή των χορηγών που στήριξαν αυτή την προσπάθεια:
• Το κατάστημα «Με την υπογραφή Στέργιου»
• Το ζαχαροπλαστείο Γαρδένια
• Οι μπάρες Euphoria Meals