ΔΙΕΘΝΗ

Η Έλενα στο… Ναυτικό!

Η Έλενα στο… Ναυτικό!

Μία νέα πρόκληση περιμένει φέτος το φθινόπωρο την Έλενα Γκιούρδα, καθώς η μεγαλύτερη από τις δύο κόρες του Μάριου Γκιούρδα ετοιμάζεται στις ΗΠΑ για το ντεμπούτο της στην ομάδα των “Μariners”.

H κόρη του θρυλικού άσου του ελληνικού βόλεϊ και νυν team manager της Εθνικής Ανδρών, μετά την υποτροφία της το 2019 στο Simpson University,  όπου αγωνιζόμενη σε 17 παιχνίδια (σε 4 ως βασική) με τα “κόκκινα γεράκια” είχε σε 32 σετ 36 πόντους  και 27 άμυνες, θα συνεχίσει την ακαδημαϊκή και αθλητική της καριέρα στο College of Coastal Georgia.

Στόχος της 21χρονης πρώην ακραίας του Απολλώνιου,  στο νέο της “σπίτι” στο Μπράνσγουικ της 8ης μεγαλύτερης πληθυσμιακά πολιτείας των ΗΠΑ, είναι μέσα από σκληρή και μεθοδική δουλειά, να διαπρέψει τόσο στις σπουδές της  (Hospitality and Tourism Management) όσο και στο βόλεϊ , δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό για να βοηθήσει, υπό τις τεχνικές οδηγίες του κ. Iσραελ Ντελγκάδο την ομάδα των “Mariners” να φτάσει τους φετινούς της στόχους.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...