Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Η «μάχη» συνεχίζεται

Η «μάχη» συνεχίζεται

Μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν αρνητικό για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο Καλμαζίδης και Κουρνέτας επικεντρώνουν την προσοχή τους ήδη στον επόμενο αγώνα, αφού η μάχη για την πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος συνεχίζεται την Τετάρτη…

Σύνθημα ανασύνταξης και επιστροφής για νίκη την Τετάρτη έδωσε ο Βασίλης Κουρνέτας ο οποίος τόνισε πως η μάχη συνεχίζεται και πως δεν υπάρχουν κρυφά χαρτιά για τις δύο ομάδες μετά τις πολλές μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ο πασαδόρος και αρχηγός του ΠΑΟΚ λίγο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο PAOK Sports Arena δήλωσε «Όλοι ξέραμε εξ αρχής πως δεν θα είναι εύκολο. Κάναμε δύσκολες νίκες στην Αθήνα, αλλά θέλουμε μία ακόμη νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως είναι σταθερή ομάδα, συντονισμένη. Από εκεί και πέρα, η μάχη συνεχίζεται, σήμερα (11/4) χάσαμε έναν αγώνα, συνεχίζουμε, θέλουμε άλλη μία νίκη, έχουμε ένα ή δύο παιχνίδια. Ξέραμε πως εξ αρχής είναι ένας ημιτελικός σαν τελικός, γιατί θεωρώ πως οι δύο ομάδες είναι οι καλύτερες στην Ελλάδα. Θα πάρουμε μία ανάσα και θα επιστρέψουμε ξανά στην προσπάθειά μας», ανέφερε αρχικά.

Για την συνέχεια των αγώνων : «Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια, λίγο πολύ οι ομάδες γνωρίζονται, οπότε είναι θέμα απόδοσης, καθαρού μυαλού που δεν είχαμε σήμερα. Αυτό περισσότερο έφταιξε. Από εκεί και πέρα οι ομάδες γνωρίζονται, δεν έχουνε και πολλά να κρύψουν».

Ιδιαίτερα προβληματισμένος για την έκβαση του αγώνα ήταν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος τόνισε πως το δεύτερο σετ ήταν κομβικό, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να μην σκέφτονται την σειρά των αγώνων

«Δεν είχαμε τον ρυθμό που έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Ίσως να έφυγε λίγο το μυαλό μας γιατί όλοι περίμεναν εύκολη νίκη. Αποδεικνύεται πως η πρόκριση δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Είμαστε ακόμα στο 0-0. Το ότι νικήσαμε δύο φορές στην έδρα του Ολυμπιακού δε μας δίνει και την πρόκριση» τόνισε ο Γιάννης Καλμαζίδης που συμπλήρωσε «Υπάρχει κούραση αλλά πρέπει την Τετάρτη να είμαστε πιο αποφασιστικοί για να πάρουμε τη νίκη. Ηταν κομβικό το 2ο σετ. Είχαμε ευκαιρία να το τελειώσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

Επίσης ο Νικος Σμαραγδής, υποστήριξε οτι το παιχνίδι χαθηκε γιατι ολοι στον δικέφαλο πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε στο 2-1!  Χαρακτηριστικά ο εμπειρος κεντρικός υποστήριξε:

«Πιστέψαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε στο 2-1 σετ και το πληρώσαμε. Χάσαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε την σειρά των αγώνων σήμερα στην έδρα μας. Όπως και τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και αυτό, το ξεχνάμε αμέσως.

Δεν έχουμε περιθώρια να σκεφτόμαστε το παρελθόν και να κοιτάμε πίσω. Έχουμε έναν τελικό, πραγματικά, σε δύο μέρες. Ξεκουραζόμαστε, κοιτάμε τα λάθη μας, ώστε να είμαστε όσο πιο φρέσκοι και συγκεντρωμένοι γίνεται την Τετάρτη. Και οι δύο ομάδες γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά, αφού έχουμε δώσει πάρα πολλά παιχνίδια μεταξύ μας.

Ελπίζω ο κόσμος να μας στηρίξει. Τον έχουμε ανάγκη, σήμερα τον στεναχωρήσαμε, ήμασταν πολύ κοντά, αλλά του υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τον ευχαριστήσουμε την Τετάρτη».