ΔΙΕΘΝΗ

Η Στράντζαλη το νέο αστέρι της νεοφώτιστης Ιταλικής Ταλμασόνς

Η Στράντζαλη το νέο αστέρι της νεοφώτιστης Ιταλικής Ταλμασόνς

Super deal και επιστροφή στο Καμπιονάτο για την αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας Όλγας Στράντζαλη, η οποία τη νέα αγωνιστική σεζόν θα ενισχύσει τη νεοφώτιστη Ταλμασόνς.

Η διεθνής ακραία επιστρέφει στην Ιταλία, αυτή τη φορά στη CDA Talmassons FVG, μετά την εμπειρία της στη Serie A1 με τη φανέλα της Κούνεο στο πρωτάθλημα 2020/2021 και φυσικά η υποδοχή από τη νέα της ομάδας είναι θερμή αφού πιστεύουν στην εμπειρία και τη δυναμική που μπορεί να δώσει στην ομάδα των “Ροζ Πανθήρων”.

«Αναζητούσαμε ένα πρόσωπο που είχε ήδη εμπειρία στο ιταλικό πρωτάθλημα και που είχε και διεθνή εμπειρία. Βρήκαμε μία σημαντική παίκτρια για εμάς, η οποία έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά με μεγάλη εμπειρία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μπορέσει να κάνει ένα σπουδαίο πρωτάθλημα. Η επιθυμία της να επιστρέψει στην Ιταλία στο πιο όμορφο και συναρπαστικό πρωτάθλημα στον κόσμο, είναι κάτι που μας ικανοποίησε. Είναι μία παίκτρια με μεγάλη τεχνική στην επίθεση, που έχει ποιότητα τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη γραμμή και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μπορέσει να μας δώσει σημαντική «χείρα βοηθείας» για να πετύχουμε τον στόχο μας, αυτόν της σωτηρίας» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός, Λεονάρντο Μπαρμπιέρι για την νεοαποκτηθείσα άσο.

ΔΙΕΘΝΗ
16/07/2024

Επιμένει… γαλλικά ο Ράπτης

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο διεθνής Έλληνας ακραίος Αλέξανδρος Ράπτης θα αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα αφού μπορεί ο ΠΑΟΚ να του έδωσε… γη και ύδωρ...