ΔΙΕΘΝΗ

Η Βλαχάκη στην Πότσδαμ του Ναράνχο

Η Βλαχάκη στην Πότσδαμ του Ναράνχο

Έτοιμη να ζήσει την πρώτη διεθνή της εμπειρία σε συλλογικό επίπεδο είναι η πρώην ακραία του ΑΟ Θήρας, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται και επίσημα στην Bundesliga με τα χρώματα της Πότσδαμ.

Η 26χρον διεθνής Χανιώτισσα (1.79μ), που είχε και άλλες προτάσεις, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα της στην φιναλίστ του γερμανικού πρωταθλήματος, όπου τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας κρατά ο Ισπανός ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας, Γκιγιέρμο Ερνάντες Ναράνχο, ενώ φυσιοθεραπευτής είναι ο “δικός μας”, Γιάννης Παρασχίδης.

Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, που φέτος αναδείχθηκε φιναλίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο η Βλαχάκη αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του παζλ του φετινού ρόστερ της Πότσδαμ η οποία “έντυσε” στα “χρώματά” της ακόμη τις Λίλει, Πέιτζ (ΗΠΑ), Χέλιτς (Κροατία), Φαν Άλεν (Ολλανδία)μ Νέμετ (Ουγγαρία), Εσκαμίγια (Ισπανία), Σάβιτς (Σερβία), ενώ κράτησε και την Γερμανίδα πρώην πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού (2018-2019) και συμπαίκτρια της Βλαχάκη, Λάουρα Έμοντς.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια της Πόστδαμ η Κωνσταντίνα Βλαχάκη, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή της για τον ερχομό της σε μία ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες, τόνισε μεταξύ άλλων  “πως η Bundesliga έχει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και θα δώσω τα πάντα για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Πιστεύω ότι η νέα σεζόν θα είναι πολύ επιτυχημένη για εμάς.  Ανυπομονώ να αισθανθώ την ατμόσφαιρα στο νέο γήπεδο με τον κόσμο της ομάδας».

Από την πλευρά του ο κ. Ναράνχο, από τη μέχρι τώρα συνεργασία του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δεν έκρυψε την πίστη του στη διεθνή μας ακραία η οποία “«είναι γενικά προπονημένη παίκτρια και λόγω των εμπειριών της στο μπιτς βόλεϊ, αλλά κα τις επιθετικές της αρετές, είναι πολύ καλή σε όλα τα στοιχεία. Είμαι σίγουρος ότι η Κωνσταντίνα θα είναι μία σημαντική παίκτρια στη φετινή Πότσνταμ».

Η ανακοίνωση της Πότσδαμ για τη Βλαχάκη αναφέρει:

«Με την τελευταία νέα προσθήκη ολοκληρώνεται η ομάδα μας για τη σεζόν 2020/2021.

Καλωσορίζουμε την Ελληνίδα ακραία Κωνσταντίνα Βλαχάκη στην ομάδα μας. Η παίκτρια της Εθνικής Ελλάδας γνωρίζει πολύ καλά το προπονητικό μας επιτελείο.

Μαζί θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα τέλη Αυγούστου και θα δραστηριοποιηθούν για την SC Potsdam από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Καλώς ήλθες Κωνσταντίνα».