ΔΙΕΘΝΗ

«Είχε άγιο» σε… καραμπόλα στο δρόμο ο Ντε Τσέκο

«Είχε άγιο» σε… καραμπόλα στο δρόμο ο Ντε Τσέκο

Θύμα τροχαίου ατυχήματος έπεσε στην Ιταλία ο διεθνής Αργεντίνος πασαδόρος της Περούτζια, που ευτυχώς όμως είναι καλά στην υγεία του και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν για τον άσο της ιταλικής ομάδας που λαχτάρησε την ομάδα του ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αργεντίνος μαέστρος, που πριν από λίγες μέρες είχε ανακοινώσει και τον επικείμενο γάμο του, ενεπλάκη χθες το απόγευμα σε τροχαίο που σημειώθηκε σε περιφερειακό δρόμο της ιταλικής πόλης, όταν από άγνωστη αιτία προέκυψε καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων. Ο Ντε Τσέκο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Φολίνιο, καθώς είχε θλαστικά τραύματα από τον αερόσακο.

Ωστόσο οι ακτινολογικές όμως εξετάσεις που υπεβλήθη ήταν αρνητικές με αποτέλεσμα έπειτα από λίγες ώρες να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να επιστρέψει σπίτι του. Παρόλα αυτά για τα επόμενα 24ωρα το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου θα  παρακολουθεί συνεχώς  συνεχώς την πορεία της υγείας του.