DARK ROOM

Οικογενειακές στιγμές

Οικογενειακές στιγμές

Με τις καλύτερες αναμνήσεις από την Αλεξανδρούπολη αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη η Κατερίνα Παπάζογλου, καθώς η νεαρή διεθνής με την Κορασίδων ακραία της Ελπίδας Αμπελοκήπων κατέκτησε με το Ελληνικό Κολλέγιο το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα , αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης και η βράβευσή της έγινε από τον θείο της και παίκτη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργο Παπάζογλου.

Μοναδικές οικογενειακές στιγμές έζησε στην Αλεξανδρούπολη η Κατερίνα Παπάζογλου. Η ακραία της Ελπίδας Αμπελοκήπων και του Ελληνικού Κολεγίου ουσιαστικά αγωνιζόταν… εντός έδρας, καθώς κατάγεται από τον Έβρο και την Ορεστιάδα και αυτό της έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο στα παιχνίδια. Ένα μεγάλο κίνητρο αφού στο γήπεδο βρισκόταν αρκετοί συγγενείς της για να την παρακολουθήσουν, με πρώτο και καλύτερο τον θείο της Γιώργο Παπάζογλου.

Μάλιστα η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο Γιώργος Παπάζογλου στο τέλος να βραβεύσει την ανιψιά του Κατερίνα με τον τίτλο του MVP δείχνοντας πως το μέλλον ανήκει στη νεαρή διεθνή ακραία και πως το όνομα Παπάζογλου παρά την αποχώρηση του έμπειρου κεντρικού του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα συνεχίσει να μας απασχολεί στο Ελληνικό βόλεϊ έστω και στο γυναικείο.

Τα χαμόγελα περηφάνιας κατά τα την απονομή ήταν τεράστια με την μικρή Κατερίνα να ζει μοναδικές στιγμές και όλους να μιλούν για την… οικογένεια Παπάζογλου.