PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οικονομίδου: «Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση»

Οικονομίδου: «Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση»

Η Μαρία Οικονομίδου και η Αποστολία Νούσια αισιοδοξούν ότι η αγωνιστική χρονιά θα βαδίσει όπως πρέπει και το τέλος της θα είναι… αίσιο για τον Παναθηναϊκό που θέλει να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια.

Λίγο πριν το τουρνουά στην Κύπρο, η Μαρία Οικονομίδου τόνισε:  «Δουλεύουμε συνεχώς για το καλύτερο δυνατό για να είμαστε σε ετοιμότητα με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων.

Στα φιλικά δείχνουμε μία καλή εικόνα , έχουμε ακόμα δρόμο, αλλά είμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση.  Στόχος είναι η άνοδος και στο τέλος της χρονιάς θέλουμε να πετύχουμε αυτό για το οποίο δουλεύω με τις συμπαίκτριες μου, το τεχνικό τιμ, τους ανθρώπους που είναι γύρω από την ομάδα και τη διοίκηση».

Στο ίδιο μήκος και η Αποστολία Νούσια υπογράμμισε «Είμαι χαρούμενη για την επιστροφή μου στον Παναθηναϊκό και είμαι χαρούμενη που η ομάδα βρίσκεται και πάλι σε επαγγελματική πρότυπα με τη νέα διοίκηση.

Σταδιακά φτάνουμε σε καλό επίπεδο και δένουμε σαν ομάδα. Πέρασε δύσκολες στιγμές το τμήμα αλλά τώρα είμαστε όλοι εδώ μαζί για να το πάμε και πάλι εκεί που ανήκει».

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...