Ηλυσιακός: Επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια με βλέμμα στο αύριο
18/10/2025 01:14
Ο Ηλυσιακός επιστρέφει στη Volley League γυναικών, έπειτα από την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος της Pre League, και ετοιμάζεται να δώσει τη δική του μάχη με στόχο την παραμονή και τη δημιουργία στέρεων βάσεων για το μέλλον.
Στον πάγκο της ομάδας των Ιλισίων θα βρίσκεται και φέτος ο Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζοντας το έργο που οδήγησε τον σύλλογο στην άνοδο. Από την περσινή χρονιά παραμένει μόνο η λίμπερο Κατερίνα Σακκά, ενώ προωθήθηκε από τις ακαδημίες η 16χρονη Ίριδα Δασκαλοπούλου, ένα από τα πιο υποσχόμενα νέα ταλέντα.
Η έμπειρη Παναγιώτα Ξανθοπούλου θα είναι η βασική πασαδόρος της ομάδας, ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν οι Έλι Κάντγουορθ και Μίσλινα Κίλιτς, που γνωρίζουν καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Η Κάντγουορθ θα μοιράζεται και την αρχηγία με την Εύη Γεωργιάδου, που θα καλύψει τη θέση της λίμπερο.
Στη διαγώνιο θα αγωνιστεί η Γκλόρια Μούτιρι, ενώ στο κέντρο θα βρεθούν η Αμερικανίδα Μαρίσα Στόκμαν και η Χριστίνα Νικολαΐδη. Το ρόστερ συμπληρώνεται από τις Ειρήνη Αγγελοπούλου (διαγώνια), Σοφία Σακκά (πασαδόρο), Γεωργία Αγγελοπούλου (ακραία), Γεωργία Σταυριανίδη (Κύπρια κεντρική) και τη λίμπερο Κατερίνα Σακκά, που θα προσφέρουν σημαντικές λύσεις στη διάρκεια της σεζόν.