Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Υπέγραψε στο Αιγάλεω η Κελεσίδη

Υπέγραψε στο Αιγάλεω η Κελεσίδη

Κάτοικος…δυτικών προαστίων θα είναι τη νέα χρονιά η Ιλιόνη Κελεσίδη, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα από το Αιγάλεω που αποκτά μεγάλη δυναμική στον φιλέ με την προσθήκη της 25χρονης κεντρικής.

Μετά από τον Πορφύρα, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, το Αιγάλεω αποτελεί την 4η ομάδα της Volleyleague στην οποία θα αγωνιστεί η Ιλιόνη Κελεσίδη.

Η διεθνής κεντρικός που την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, συμφώνησε με το City και με την εμπειρία της αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στον φιλέ.

Στις πρώτες της δηλώσεις η Ιλιόνη Κελεσίδη τόνισε «Είμαι χαρούμενη που θα βρίσκομαι στην ομάδα του Αιγάλεω. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα να σταθούμε αντάξιοι σε ένα πολυ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως αυτο που θα είναι τη νέα σεζόν καθώς τα τελευταία χρόνια εχει ανέβει το επίπεδο του βόλεϊ στην Ελλάδα. Είμαι σίγουρη πως με σκληρή δουλειά και θέληση θα πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Τέλος πάνω απο όλα εύχομαι να έχουμε μια υγιή σεζόν».

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω

«Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη  της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ιλιονη Κελεσιδη.

Η Ιλιονη τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Ολυμπιακού ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πορφυρα, Παναθηναϊκό και Ιωνικό ΝΦ. Επίσης είναι διεθνής με την Εθνική μας ομάδα γυναικών.

Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».