ΔΙΕΘΝΗ

Αποθέωση Ζάιτσεφ στη Μόντενα του Βελάσκο, Μπρουνίνιο σε «Λούμπε» (fot-vid)

Αποθέωση Ζάιτσεφ στη Μόντενα του Βελάσκο, Μπρουνίνιο σε «Λούμπε» (fot-vid)

Παίκτης της ιταλικής Μόντενα είναι και τυπικά ο φετινός 3αθλητής Ευρώπης με την Περούτζια, Ιβάν Ζάιτσεφ, που μετά την υπογραφή του τριετούς του συμβολαίου με τους “τζιαλομπλού”, που έβαλε τέλος στο πολύκροτο σήριαλ της μεταγραφής του, το Σάββατο γνώρισε υποδοχή… ήρωα από τους οπαδούς  της νέας του ομάδας.

Ο “Τσάρος” του παγκόσμιου βόλεϊ  που συμφώνησε με την πρόεδρο της Μόντενα, Κάτια Πεντρίνι να φορά ξανά τη φανέλα με το “Νο 9”, όπως συνηθίζει από την αρχή της καριέρας του, θα αγωνιστεί στη νέα του ομάδα ως διαγώνιος, μολονότι στην Περούτζια, έπαιζε ως ακραίος.

pedrini_zaytsev_modena

Κατά την επίσημη παρουσίασή του σήμερα στα ΜΜΕ, ο ασημένιος Ολυμπιονίκης στο Ρίο το 2016, χάλκινος στο Λονδίνο το 2012, κάτοχος δύο ασημένιων και ενός χάλκινου ευρωπαϊκού μεταλλίου, ενός ασημένιου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2015, δις πρωταθλητής Ιταλίας, Κυπελλούχος Ιταλίας και δις νικητής του ιταλικού Supercups, που αναδείχθηκε κορυφαίος επιθετικός στο Champions League 2017, κορυφαίος διαγώνιος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Παγκόσμιο Κύπελλο του 2015, στην πρώτη βόλτα στη νέα του πόλη πήρε μία… γεύση από την αγάπη και το θαυμασμό των “τιφόζι” της Μόντενα.

Περπατώντας με το “κιτρινομπλε” κασκόλ στο λαιμό του, έχοντας στο πλευρό της κας Πεντρίνι στην Via San Carlo 5, μίλησε με φίλους της ομάδας, φωτογραφήθηκε και μοίρασε αυτόγραφα στο συγκενρτωμένο πλήθος που τον περίμενε σε κατάστημα στην πλατεία της πόλης, Piazza Matteotti.

velasco_pedrini

Λίγες  ώρες νωρίτερα άλλωστε η πρόεδρος της Μόντενα, είχε μεταβεί στο Παρίσι, προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του 66xronoy θρυλικού τεχνικού, Χούλιο Βελάσκο. Ο πολυνίκης Αργεντινοιταλός, μετά την 4ετή θητεία του ως εκλέκτορας της “μπιανκοτσελέστε”, θα διαδεχθεί τον Βούλγαρο ομόλογό του, Ράντοστιν Στόϊτσεφ στον πάγκο της ομάδας, που, έπειτα από την φετινή “άνυδρη” σεζόν, δείχνει πλέον από πολύ νωρίς αποφασισμένη να επιστρέψει στις επιτυχίες. Συνεργάτη μάλιστα στο πλευρό του θα έχει έναν άλλο “θρύλο” του παγκόσμιου βόλεϊ, τον Λούκα Κανταγκάλι.

Εκτός όμως από τον Στόϊτσεφ και τον Ν’ Γκαπέ, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Ρωσία με την Παγκόσμια πρωταθλήτρια και κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ, ένας ακόμη σουπερστάρ, αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες ώρες από την ομάδα.

bruningo_ngapeth_modena

Ο λόγος για τον 32χρονο Βραζιλιάνο Ολυμπιονίκη και κάτοχο αναρίθμητων τίτλων και διακρίσεων (συλλογικών και ατομικών), Μπρούνο Μάσα Ρεζέντε, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Λούμπε Τσιβιτναόβα.

Χαρακτηριστικό στα βραζιλιάνικα το καλωσόρισμα του νέου “μαέστρου” στα social media του ιταλικού συλλόγου, όπου φιλοξενούνται και λίγα λόγια από τις δηλώσεις του “Μπρουνίνιο”, ως νεοποακτηθείς άσος της ομάδας της Τσιβοτανόβα: “Ελπίζω να ανταποδώσω με τον καλύτερό τρόπο την εμπιστοσύνη που μου δόθηκε και να συμβάλλω στην ανάπτυξη ενός πολύ ενδιαφέροντος γκρουπ αθλητών…”

lube_bruninho

Δείτε στο video την ενθουσιώδη υποδοχή του Ζάιτσεφ στη Μόντενα