ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Υποψηφιότητα Πασπάλα για την ΕΟΠΕ

Υποψηφιότητα Πασπάλα για την ΕΟΠΕ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Γαλατσίου και πρώην ταμίας της ΕΟΠΕ Τάσος Πασπάλας ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη την κίνηση υποψηφιότητάς του “Βόλεϊ Ψηλά” για τις επερχόμενες εκλογές στην Ομοσπονδία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Την Παρασκευή 19 Απριλίου, ο Τάσος Πασπάλας, επέλεξε τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο Άθλος για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την θέση του προέδρου της ΕΟΠΕ στις επερχόμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου. Σε μία όμορφη και ζεστή συγκέντρωση
στην οποία έδωσαν το παρών πολλοί παράγοντες του Βόλεϊ και του ερασιτεχνικού αθλητισμού της βορείου Ελλάδας, ο Τάσος Πασπάλας, παρουσίασε το πλάνο του εν όψει των επερχόμενων εκλογών της ΕΟΠΕ, καταθέτοντας τις βασικές του ιδέες για την επόμενη μέρα του ελληνικού Βόλεϊ.

Αναφέρθηκε στην ανάγκη για ένα σύγχρονο μοντέλο διοίκησης της Ομοσπονδίας και κατέθεσε ενώπιον των παρευρισκόμενων τις προτάσεις του για την αναδιοργάνωση των επιτροπών και την ψηφιοποίηση της Ομοσπονδίας, το γυναικείο Βόλεϊ και τις υποδομές, την οικονομική διαχείριση και την αντιμετώπιση του χρέους της ΕΟΠΕ, τον παράνομοστοιχηματισμό και το πλάνο για την αξιοποίηση των Ολυμπιακών ακινήτων, τυγχάνοντας ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από το κοινό, το οποίο ζήτησε να επαναληφθεί σύντομα αυτή η συζήτηση και μάλιστα με συγκεκριμένο θέμα.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις θέσεις στην διαδικτυακή πλατφόρμα www.volleypsila.gr και να καταθέσετε τις δικές σας απόψεις, ιδέες και προτάσεις τις οποίες θα επεξεργαστεί συγκεκριμένη ομάδα που θα δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό”.