Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Υποστολή… σημαίας στο Ζηρίνειο;

Υποστολή… σημαίας στο Ζηρίνειο;

Τον αρχηγό του Α.Ο.Κ Δημήτρη Νικολάκη θέλει να κατεβάσει ο Ολυμπιακός από τα βόρεια προάστεια στου Ρέντη.

Όσο λοιπόν ο “μεθυσμένος” ΠΑΟΚ προσπαθεί να συνέλθει από το… overdose του ιστορικού του τίτλου, ο Ολυμπιακός του Πιάτσα ρίχνει τα θεμέλια επιστροφής στις διακρίσεις χρησιμοποιώντας μερικά από τα καλύτερα “υλικά”.

Έτσι μετά την απόκτηση των άσων της περσινής ομάδας έκπληξης Κηφισιάς, Ταμπουρατζή και Σουλτανόπουλου ο περσινός φιναλίστ σε Volleyleague και Κύπελλο Ελλάδας “κινείται” σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet για να φέρει στον Πειραιά και το “μάεστρο” του Α.Ο.Κ., τη “σημαία” και αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Νικολάκη.

Η πρόταση που έχει γίνει από τον Ολυμπιακό στον επί 12 χρόνια πασαδόρο της Κηφισιάς, είναι  άκρως δελεαστική σε σχέση με τις απολαβές που είχε στην ομάδα των Βορείων Προαστείων, ωστόσο ο 35χρονος ο Νικολάκης, δεν έχει απαντήσει ακόμη.

Το μόνο… αρνητικό τη δεδομένη στιγμή είναι ότι ο Έλληνας πασαδόρος έχει υποχρεώσεις με την εργασία του, που δεν θα του επιτρέπει λογικά να ανταποκριθεί στις πρωϊνές του υποχρεώσεις με την ομάδα, αλλά παρόλα αυτά θεωρείται πιθανό να βρεθεί η “χρυσή” τομή και να έχουμε… υποστολή σημαίας στο Ζηρίνειο .