BEACH VOLLEY

«Εισιτήριο» για Φραγκουλίδου/Χατζηδημητρίου στο Σχινιά

«Εισιτήριο»  για Φραγκουλίδου/Χατζηδημητρίου στο Σχινιά

Στο κυρίως ταμπλό γυναικών της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley 2016 προκρίθηκαν οι Σουζάνα Φραγκουλίδου και Γεωργία Χατζηδημητρίου μετά τη νίκη τους με 2-1 (21-19, 16-21, 15-6) επί των Ζούρου Μ./Κατσίκα Σ..

Το δίδυμο από Θεσσαλονίκη και Κύπρο, Σουζάνα Φραγκουλίδου και Γεωργία Χατζηδημητρίου  μετά την μεγάλη πρόκρισή τους στο κυρίως ταμπλό των τελικών, υπογράμμισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που προκριθήκαμε στα τελικά του Πανελληνίου σιρκουί. Είμαστε μια καινούρια ομάδα και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε τουρνουά με τουρνουά. Στόχος μας στην αρχή του καλοκαιριού ήταν να περάσουμε στα τελικά και από εκεί και πέρα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, παίζοντας παράλληλα όμορφο βόλεϊ» ενώ ευχαρίστησαν:

«Για να το πετύχουμε αυτό χρειαστήκαμε την βοήθεια των χορηγών μας, που θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξή τους. Συγκεκριμένα στο πλευρό μας βρίσκονται φέτος το «All Med» «4all», «Petersport» «Piccadilly», «X-treme Stores» «Dansports» «Uvex» «Νύχια και Γοητεία». Ενώ τέλος να ευχαριστήσουμε τους προπονητές μας, Παναγιώτη Μούρτζιο και Δημήτρη Ιωαννίδη».