ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

K. Κεσκίνης: «Αξίζαμε να φέρουμε το κύπελλο στην Αλεξανδρούπολη»

K. Κεσκίνης: «Αξίζαμε να φέρουμε το κύπελλο στην Αλεξανδρούπολη»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: Ηλίας Παπαϊωάννου

Στα χνάρια του μεγάλου του αδελφού Άνθιμου, που το 2013 και πάλι στην Αλεξανδρούπολη, πανηγύρισε τον 5ο Πανελλήνιο τίτλων Εφήβων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης,  βάδισε έπειτα από 10 χρόνια, ο Κυριάκος Κεσκίνης. Με τη διαφορά ότι χθες στο κατάμεστο “Μ. Παρασκευόπουλος” ο 17χρονος διαγώνιος δεν αρκέστηκε μόνο στο χρυσό μετάλλιο, αλλά κέρδισε δίκαια και τον τίτλο του MVP του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αγοριών Κ21.

“Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση και ιδιαίτερα τους συμπαίκτες μου, που καταφέραμε να φέρουμε το κύπελλο στην πόλη μας. Είμαστε πολύ περήφανοι δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας και με τη βοήθεια του κόσμου καταφέραμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Η φετινή διοργάνωση μου αφήνει μια πολύ “γλυκιά γεύση” γιατί προσπαθήσαμε για όλο αυτό , κάναμε σκληρή προπόνηση και πιστεύω μας άξιζε” δήλωσε πανευτυχής στο Volleyplanet ο 17χρονος Κυριάκος Κεσκίνης, βρέθηκε χθες, υπό τις ευλογίες του πατέρα του, πάτηρ Δημήτριου, στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Γεννημένος την ίδια ημερομηνία  με τον κορυφαίο Γερμανό προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ (16/6) ο διεθνής Κεσκίνης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της νέα γενιάς των ταλαντούχων αθλητών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και δεν σταματά να κάνει όνειρα διάκρισης, είτε στη σάλα, είτε στην άμμο.

Πρωταθλητής Ελλάδας πέρσι στο Σχολικό Πρωτάθλημα και 6ος στο μετέπειτα Παγκόσμιο της Βραζιλίας,  Πρωταθλητής Ελλάδας μπιτς βόλεϊ U18 με παρτενέρ το συμπαίκτη του στον Εθνικό Αλεξ/πολης και κορυφαίο επιθετικό χθες Ανδρέα Κοντοστάθη ο Κυριάκος  καταγράφει τη μία επιτυχία μετά την άλλη και κοιτάζει κατάματα κάθε νέα πρόκληση.

“Ασφαλώς είναι δύσκολος ο συνδυασμός των μαθημάτων και του αθλητισμού, παρόλα αυτά είμαι βέβαιος ότι εμείς θα τα καταφέρουμε, όποιον στόχο κι αν βάλουμε. Έχουμε και το παιδικό και το σχολικό πρωτάθλημα, θα προσπαθήσουμε και εκεί να φτάσουμε πολύ ψηλά και θα δώσουμε όλο μας το είναι» τόνισε ξεχειλίζοντας από ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, ο νεαρός άσος, με μεγάλο χρόνο συμμετοχής και στην ανδρική ομάδα, λίγο πριν χαθεί στις αγκαλιές και στα φιλιά των δικών του και φίλων.