PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Και φέτος στον πάγκο του ΑΣΠ Κορίνθου Κοσμόγλου, Δαμβουνέλης

Και φέτος στον πάγκο του ΑΣΠ Κορίνθου Κοσμόγλου, Δαμβουνέλης

Στο πλευρό του έμπειρου τεχνικού Δημήτρη Ανδρεόπουλου θα συνεχίσουν να δουλεύουν Ζωή Κοσμόγλου και Γιάννης Δαμβουνέλη που για μια ακόμη χρονιά θα αποτελούν μέλη του τεχνικού επιτελείου του ΑΣΠ Κόρινθος, στην προσπάθεια διάκρισης της ομάδας στην Pre League γυναικών.

Μάλιστα η Κόσμογλου από φέτος θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις καθώς όπως ανακοίνωσε η ομάδα αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή και στατιστικολόγου.

Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί η ανανέωση της συνεργασίας του κ. Ανδρεόπουλου, που θα βρίσκεται στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου για τρίτη διαδοχική σεζόν. Μάλιστα ο Κορίνθιος τεχνικός υπήρξε προπονητής της ομάδας και κατά το παρελθόν, καθώς υπό τις οδηγίες του ήρθε η άνοδος από τη Β’ Εθνική στην Α2 Γυναικών, που ήταν το πρώτο βήμα της ιστορικής πορείας μας μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣΠ Κόρινθος 

Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τη Ζωή Κοσμόγλου, η οποία αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή και στατιστικολόγου.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, επίσης, την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Γιάννη Δαμβουνέλη για τη θέση του γυμναστή.

Ετσι, ολοκληρώνεται το φετινό τεχνικό team του συλλόγου, μετά και την ανανέωση με τον έμπειρο προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλο.

Τους ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει!

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...