ΔΙΕΘΝΗ

Και με… βούλα το «κόλπο γκρόσο» της Αλμπέζε με Οικονομίδου

Και με… βούλα το «κόλπο γκρόσο» της Αλμπέζε με Οικονομίδου

Παίκτρια της ιταλικής Τecnoteam-Αlbesevolley είναι και επισήμως πλέον η διεθνής διαγώνια, Μαρία Οικονομίδου, επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά ένα ακόμη έγκυρο δημοσίευμα του Volleyplanet.

H 28χρονη Θεσσαλονικιά “μπόμπερ”, που όπως αναφέρεται και στα social media της ιταλικής ομάδας, αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθεια επίτευξης των φετινών στόχων, αποτελεί το «colpo grosso» του νεοφώτιστου στην Α2 συλλόγου, που επιτεύχθηκε κατόπιν συνεργασίας του αθλητικού διευθυντή, Gabriele Mozzanica του Πρόεδρου Crimella και του τεχνικό επιτελείου της ομάδας,

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια της Αλμπέζε, η πρώην άσος της ισραηλινής Μακάμπι Χάιφα, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της που θα αγωνιστεί για παρθενική φορά στα ιταλικά γήπεδα.

“Γεια σε όλους, είναι η πρώτη φορά στο πρωτάθλημά σας και είμαι πραγματικά χαρούμενη. Ανυπομονώ να συναντήσω όλη την ομάδα και να αρχίσω να δουλεύω για να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Ξέρω ότι το ιταλικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερους στον κόσμο και είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα, είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου που είχα από παλιά» τόνισε η Ελληνίδα διεθνής που κλείνοντας, προσκάλεσε τους φίλους της νέας της ομάδας στο γήπεδο λέγοντας ότι «μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά με την πανδημία σε όλο τον κόσμο, ανυπομονώ να δω το γήπεδο γεμάτο και να αισθανθώ τη βοήθειά σας».