ΔΙΕΘΝΗ

Κάλας: «Πολλά τα περιθώρια βελτίωσης για Χβιντόβρε» (fot)

Κάλας: «Πολλά τα περιθώρια βελτίωσης για Χβιντόβρε» (fot)

Μπορεί το ντεμπουτο του στο πρωτάθημα της Δανίας να μην συνδυάστηκε με κάποιο πολύτιμο βαθμό για την Χβιντόβρε, ωστόσο ο Έλληνας ακραίος δεν χάνει την πίστη στην ομάδα του και αισιοδοξεί σε μία καλύτερη συνέχεια.

“Οι εντυπώσεις μου από τον πρώτο αγώνα είνα θετικές, παρά την ήττα. Αν αναλογιστούμε ότι είχαμε μόνο μια βδομαδα προπονήσεων μετά το break των Χριστουγέννων, θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές παίχτηκε ένα καλό ματς. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολυ μεγάλα περιθωρια βελτίωσης σε όλους τους τομείς. Η ομάδα μου φαίνεται αρκετά καλή! Είμαστε καινουργια ομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι χρειαζόμαστε χρόνο μέσα στο γήπεδο.” τόνισε στο Volleyplanet.gr ο άσος της ομάδας της Δανίας, λίγες ώρες μετά το ματς με την Μάριενλιστ.

Ο 26χρονος συμπατριώτης μας που βρίσκεται από τις αρχές Δεκεμβρίου στην σκανδιναβική χώρα από τις δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής  να απολαύσει τα αξιοθέατα της πόλης και να ξεφύγει λίγο από τη ρουτίνα του γηπέδου, αφού έχει πέσει κι αυτός “θύμα” των αυστηρών περιοριστικών μέτρων που επικρατούν για την εξάπλωση και διασπορά του κορονοϊού.

HVIDOVRE 3

“Λόγω του  lockdown που έχουμε η ζωή εδώ μέχρι στιγμής . Σπίτι-προπονηση , προπονηση-σπιτι είναι η καθημερινότητα μου. Επίσης ο καιρός δεν είναι κατάλληλος για βόλτα με καφέ στο χέρι, όπως γίνεται στην Ελλάδα..” εκφράζει ένα μικρό παράπονο ο Κάλας.

hvidovre

Τέλος σχολιάζοντας το γήπεδο πολυχώρο της ομάδας του, με τις πολλές γραμμές ο Έλληνας άσος, που με μια ντουζίνα πόντους “άνοιξε λογαριασμό” στο φετινό πρωτάθλημα, δεν φαίνεται να ενοχλείται ιδιαίτερα από τον αγωνιστικό χώρο.

kalas_no10

“Στην αρχή πάντα είναι λίγο δύσκολο μέχρι να προσαρμοστείς. Βέβαια στην Γερμανία τα 2 τελευταία χρόνια έπαιξα σε πολυ χειρότερα γήπεδα σε ότι έχει να κάνει με τις γραμμές, οποτε εδώ μου πήρε πιο λίγο χρόνο να το συνηθίσω” υποστήριξεε ο πρώην ακραίος της Κομοτηνής, που εξήρε ωστόσο την οργάνωση που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και στη Λίγκα της Δανίας: ” Γενικα παρόλο που το πρωταθλημα εδώ θεωρείται “ημιεπαγγελματικο”, η οργάνωση είναι πολύ καλή”!

arena_hvidovre