ΔΙΕΘΝΗ

Με το… καλημέρα στις κορυφαίες η Στράντζαλη!

Με το… καλημέρα στις κορυφαίες η Στράντζαλη!

Λίγο πριν την έναρξη του πανεπιστημιακού πρωταθλήματος της Περιφέρειας  Ανατολικής Ακτής  (Atlantic Coast Conference) των Η.Π.Α, στις 25 Αυγούστου, η διεθνής άσος μας και το Πανεπιστήμιό της, Miami φιγουράρουν βάση ψηφοφορίας των προπονητών στις κορυφαίες προεπιλογές της σεζόν με τα φαβορί και την επίλεκτη ομάδα All Star.

olga_strantzali

Μετά λοιπόν την βράβευση της περασμένης σεζόν με τη διάκριση της AVCA Honorable Mention All-America honors, η Όλγα Στράντζαλη ψηφίστηκε και στην 18άδα των εκλεκτών αθλητριών Preseason All-ACC Team. Να σημειωθεί δε πως η κόρη του τεχνικού της Νίκης Αιγινίου, Θανάση Στράντζαλη, είναι η μοναδική «εκλεκτή» Ελληνίδα μαζί με την πασαδόρο, Haley Templeton, επίσης από το Πανεπιστήμιο του ΜαϊάμιΤη «μερίδα του λέοντος» στην σχετική λίστα καταλαμβάνουν  αθλήτριες από την ομάδα του Πανεπιστημίου της North Carolina, Τar Heels, τρεις στο σύνολο!

acc_vote_coaches

Φυσιολογικό, αν σκεφτεί κανείς πως η εν λόγω ομάδα είναι η κάτοχος του τίτλου του πρωταθλήματος Atlantic Coast Conference και με συνολικά 196 πόντους, ψηφίστηκε για Τρίτη συνεχόμενη φορά ως φαβορί ανάμεσα σε 15 ομάδες! Το Πανεπιστήμιο του Miami βρίσκεται στην 6η θέση των φαβορί με συνολικά 136 πόντους.

Με το τέλος της διεξαγωγής της κανονικής περιόδου ηπρωταθλήτρια ομάδα θα πάρει το εισιτήριό της για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα 2017 NCAA Division I Volleyball Championship και να διεκδικήσει τον τίτλο!