BEACH VOLLEY

Καραμπέτσος: «Το μπιτς βόλεϊ ξανά βασιλιάς του καλοκαιριού»

Καραμπέτσος: «Το μπιτς βόλεϊ ξανά βασιλιάς του καλοκαιριού»

Το εντυπωσιακό φινάλε του τελικού τουρνουά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley την Κυριακή το βράδυ υπό το φως των προβολέων και των πυροτεχνημάτων στον κοσμοπολίτικο Άγιο Νικόλαο ήταν το καλύτερο τέλος αλλά και η μεγάλη παρακαταθήκη για την συνεχιζόμενη προσπάθεια για την αναβάθμιση των Masters και του beach volley.

Ακόμη και την τελευταία ημέρα σημειώθηκαν πολλές εκπλήξεις, καθώς νέες ομάδες από τα πολλά υποσχόμενα ταλέντα του αθλήματος, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τους τοπικούς του Αγίου Νικολάου να αποδέχονται την δημόσια πρόταση του προέδρου της ΕΟΠΕ για την συνέχιση της συνεργασίας, σε ένα ευρύ φάσμα που αφορά το beach volley.

Τους αγώνες παρακολούθησε πλήθος κόσμου που από πολύ νωρίς είχε κατακλύσει κάθε γωνιά της φιλόξενης εγκατάστασης στην καρδιά του Αγίου Νικολάου. Τέσσερις μεγάλοι πυλώνες της κρατικής τηλεόρασης κατέγραψαν τα δρώμενα, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε την Τρίτη 4-6 το απόγευμα.

Στη τελική φάση νικητές ήταν οι Δημήτρης Νιώπας, Θοδωρής Παπαδημητρίου στους άνδρες και οι Πένυ Καραγκούνη, Κωνσταντίνα Τσοπούλου στις γυναίκες.

Τις απονομές στους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες έκαναν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ κ. Γιώργο Καραμπέτσο, ενώ έγιναν και βραβεύσεις στους αθλητές.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός δήλωσε: «Ελπίζω ότι τελείωσε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός αλλά ταυτόχρονα ξεκινάει για τον Άγιο Νικόλαο κάτι καινούργιο. Με τον πρόεδρο κ. Καραμπέτσο, ο Δήμος βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για να υπάρχει μία διοργάνωση beach volley κάθε χρόνο εδώ στη πόλη μας. Δεν είναι μόνο στη παραλία «Άμμος», έχουμε πολλές παραλίες που μπορούμε να στήσουμε σωστές εκδηλώσεις για να τις ευχαριστηθεί ο κόσμος. Στόχος είναι να φτιάξουμε μία μόνιμη εγκατάσταση αλλά κυρίως να μεταδώσουμε το άθλημα. Το μεγαλύτερο κέρδος ήταν ότι πολλά παιδάκια είδαν τους αγώνες και είμαι σίγουρος ότι από αύριο θα ασχοληθούν με το beach volley».

Καραμπέτσος: «Να κάνουμε ξανά το άθλημα του beach volley τον βασιλιά του καλοκαιριού»

Ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Γιώργος Καραμπέτσος δήλωσε: «Ξεκινήσαμε τον Γενάρη το νέο ΔΣ στην Ομοσπονδία και αποφασίσαμε να κάνουμε ξανά το άθλημα του beach volley τον βασιλιά του καλοκαιριού όπως ήταν παλιά. Είχαμε το υλικό που είναι οι αθλητές, έχουμε και τους διαιτητές που είναι αναπόσπαστο κομμάτι για το άθλημα. Προς ευχάριστη έκπληξη, είχαμε πολλούς υποψήφιους Δήμους να αναλάβουν φέτος τις διοργανώσεις. Πήραμε την απόφαση να ξεκινήσουμε από τις Σπέτσες, να συνεχίσουμε στο Ξυλόκαστρο και στο Αντίρριο και τελευταίο είπαμε να στέψουμε ξανά τον βασιλιά εδώ στον Άγιο Νικόλαο. Είμαι ευτυχής που ήρθαμε εδώ και η επιλογή μας ήταν όντως σωστή. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τους αγώνες αυτό το τριήμερο. Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι».

Ο ταμίας της ΕΟΠΕ κ. Τάσος Πασπάλας δήλωσε: «Πραγματικά ήταν μία ξεχωριστή βραδιά. Από πλευρά προσέλευσης αλλά και από το θέαμα που παρακολουθήσαμε. Είναι βέβαιο ότι βάζουμε τον θεμέλιο λίθο για την επόμενη σεζόν που ήδη έχει ξεκινήσει στο μυαλό μας. Είναι ένα πραγματικά μεγάλο ερέθισμα για την επόμενη χρονιά να είμαστε καλύτεροι και το θέαμα να είναι ακόμα καλυτερο. Το πιστεύαμε από την αρχή ως ΕΟΠΕ, πιστεύουμε στο άθλημα και μπορεί να δώσει μία άλλη διάσταση και να το ξυπνήσει από τον λήθαργο που ίσως βρισκόταν τα προηγούμενα χρόνια».

Ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Χάρης Αλεξάκης δήλωσε: «Από την αρχή ξέραμε ότι ήταν η σημαντικότερη διοργάνωση. Οι απαιτήσεις ήταν πολύ υψηλές. Κλείνοντας αυτό το σημαντικό τριήμερο, πετύχαμε τον σκοπό μας. Η χθεσινή γιορτή δίνει έναυσμα για την επανεκκίνηση του αθλήματος στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε και εμείς σε αυτό. Ήταν μία γιορτή, οι προσπάθειες που έγιναν από την ΕΟΠΕ και τον Δήμο ήταν μεγάλες και νομίζω ότι δίνουμε ραντεβού για του χρόνου εδώ».