ΔΙΕΘΝΗ

Κασαμπαλής, ο Έλληνας… Θωρ της Λέκα (fot-vid)!

Κασαμπαλής, ο Έλληνας… Θωρ της Λέκα (fot-vid)!

Στην παρθενική ευρωπαϊκή του εμπειρία στο φινλανδικό Κουόπιο ο ταλαντούχος διεθνής πρώην άσος του Ηρακλή Χαλκίδας, από ημίθεος, γίνεται Θεός και τη θέση του “ρόπαλου” παίρνει στα χέρια του το… πολεμικό σφυρί!

kasampalis

Σε λίγες ώρες λοιπόν ο Αλεξανδροπουλίτης άσος. Σταύρος Κασαμπαλής ντυμένος στα “κιτρινόμαυρα” της νέας του ομάδας θα προσπαθήσει ως άλλος θεός Θωρ (του κεραυνού και της αστραπής) της Σκανδιναβικής μυθολογίας, να “λιώσει” τους αντιπάλους του, δικαιώνοντας τον τεχνικό Τάπιο Νίσι και τη διοίκηση της Λέκα που τον εμπιστεύτηκαν για μοναδικό ξένο παίκτη της. Το έργο του πάντως προβλέπεται δύσκολο, καθώς η ομάδα, από την οποία ο Παμβοχαϊκός απέκτησε φέτος τον Αμερικανό, Πέτι βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, έπειτα από 14 ματς.

leka_kuopio

Αρχηγός στην φινλανδική ομάδα, που ιδρύθηκε το 2014, είναι ένα γνώριμο πρόσωπο στο ελληνικό κοινό, από την παλιότερη θητεία (2008-2009) του στον Άρη Θεσσαλονίκης, ο κεντρικός Γιούκα Λεχτόνεν, που όπως θα δείτε και στο κάτωθι video είναι ικανός με τους συμπαίκτες του να φέρουν τα κάτω… πάνω!

leka-2017-pre-697x444