BEACH VOLLEY

Καταγγελία της Βίκυς Αρβανίτη για το δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη

Καταγγελία της Βίκυς Αρβανίτη για το δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη

“Έσπασε τη σιωπή” της η Βίκυ Αρβανίτη, η οποία με μια μακροσκελή τοποθέτηση “κάρφωσε” το δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη τις πρακτικές και τις συμπεριφορές απέναντί της αλλά και απέναντι σε άλλους εργαζομένους του δήμου Αλίμου, όπου και εργάζεται στο τμήμα καθαριότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Δεν πρόκειται για προεκλογική καμπάνια, όμως αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο να το διαβάσετε.
Ονομάζομαι Βίκυ Αρβανίτη και για όσους δεν γνωρίζουν, ήμουν επί 22 χρόνια αθλήτρια της Εθνικής ομάδας Beach Volley, εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις με συμμετοχή σε 3 Ολυμπιάδες, έχοντας κατακτήσει πλήθος μεταλλίων σε Ευρωπαικό και Παγκόσμιο επίπεδο από το 2000 εώς και το 2021, οπότε και αποσύρθηκα από την ενεργό δράση.
Δεν συνηθίζω να εκθέτω πρόσωπα και καταστάσεις και όσοι με γνωρίζουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων θα μπορούσαν να εγγυηθούν για το πόσο χαμηλών τόνων άνθρωπος είμαι και ήμουν.
Όμως, νιώθω πως στην προκειμένη περίπτωση οφείλω και πρέπει να εκφράσω δημοσίως τις απόψεις μου με κύριο σκοπό να υπερασπιστώ τα δικαιώματα μου και να εκθέσω μια πραγματικά παράνομη κατάσταση που λαμβάνει χώρα εις βάρος μου από την υπηρεσία στην οποία εργάζομαι και συγκεκριμένα εκ μέρους του Δημάρχου Αλίμου, ο οποίος κινείται κάθε άλλο παρά νόμιμα εναντίον των υπαλλήλων του δίχως να βασίζεται στις αρμόζουσες υπηρεσιακές διαδικασίες που θα έπρεπε να έχουν ακολουθηθεί .
Συγκεκριμένα, από τον Αύγουστο του 2018, οπότε και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, συνδυάζοντας ταυτόχρονα Πρωταθλητισμό και Μητρότητα, ο εν λόγω Δήμαρχος αφενός αρνείται να αναγνωρίσει το πτυχίο μου παρακάμπτοντας τις νόμιμες διαδικασίες που ακολουθούνται σε ανάλογες περιπτώσεις υπαλλήλων που καταθέτουν πτυχίο Πανεπιστημίου και αφετέρου δεν δίδει σαφείς απαντήσεις ως προς τον λόγο της αυτής άρνησής του.
Μάλιστα, ύστερα από την τελευταία αίτησή μου προς αναγνώριση του Πτυχίου μου, την οποία και τελικά αποδέχθηκε το 2022, ακόμα και τώρα ένα χρόνο αργότερα, αρνείται να την υπογράψει χωρίς νόμιμη αιτιολογία, προβαίνοντας σε παράλειψη κάθε οφειλόμενης νόμιμης ενέργειας από την μεριά του. Σημειώνω δε, πως όλως συγκυριακώς τον Οκτώβριο του 2022 βγήκα σε άδεια μητρότητας.
Δεν είμαι όμως η μοναδική υπάλληλος σε αυτόν τον Δήμο που αντιμετωπίζει ανάλογο πρόβλημα. Υπάρχει ακόμη ένα πλήθος συναδέλφων μου οι οποίοι είτε αναμένουν καρτερικά, είτε αλλάζουν υπηρεσία είτε φοβούνται να κάνουν την όποια κίνηση καθώς όπως φαίνεται όποιος αντιτίθεται στον Δήμαρχο Αλίμου έχει ως συνέπεια κάποια δυσμενή μετακίνηση…Άλλωστε το καθεστώς που επικρατεί στον εν λόγω δήμο είναι κάθε άλλο παρά Δημοκρατικό.
Ως αθλήτρια έχω τοποθετηθεί από τον Δήμαρχο Αλίμου στο τμήμα Καθαριότητας όπου και υπηρετώ με συνέπεια, όπως έχω μάθει να λειτουργώ τόσα χρόνια ως αθλήτρια αλλά και τώρα που αποσύρθηκα από την ενεργό δράση και επέστρεψα κανονικά στα καθήκοντά μου.
Και αναρωτιέμαι μήπως έχει να μου δώσει κάποια απάντηση ο Δήμαρχος Αλίμου τώρα που βρισκόμαστε σε δημοτική προεκλογική περίοδο και είναι μάλλον δύσκολο όπως προκύπτει να ασχοληθεί με την υπογραφή τυχόν ανούσιων εγγράφων των υπαλλήλων του..
Για όσους αναρωτιούνται και ενδεχομένως με κατηγορήσουν που δεν δημοσιοποίησα το πραγματικό αυτό ζήτημα τόσα χρόνια έχω να πω το εξής:
1. Προσπάθησα αρκετές φορές να συναντηθώ μαζί του αλλά η πρόθεσή μου αυτή δεν εισακούστηκε και δεν έγινε ποτέ δεκτή.
2. Επειδή, όπως προανέφερα, όποιος βαίνει κατά του Δημάρχου έχει να αντιμετωπίσει μετέπειτα δυσμενείς συνέπειες που αφορούν στην απασχόλησή του στον δήμο μας, συνακολούθως φοβόμουν τις συνέπειες που θα μπορούσαν να βαρύνουν και εμένα. Η προσπάθεια προάσπισης των νομίμων δικαιωμάτων μου φαινόταν ιδιαίτερα σκληρή και επιβαρυντική σε συνδυασμό με το άγχος των αγώνων και του πρωταθλητισμού καθώς επρόκειτο να ακολουθήσω ένα δύσβατο μονοπάτι στο οποίο θα έδινα καθημερινή μάχη για ζητήματα που θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα.
3. Επειδή πιστεύω πως τώρα, διανύοντας προεκλογική περίοδο, θα δοθεί μεγαλύτερη δημοσιότητα στο θέμα αυτό και οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πραγματικό πρόσωπο του Δημάρχου Αλίμου καταρρίπτοντας τα προσωπεία που φορά κατά καιρούς ο τελευταίος.
4. Επειδή η φωνή της αλήθειας πρέπει να ακούγεται οποτεδήποτε!
5. Επειδή πλέον η υπεράσπιση των δικαιωμάτων μου θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων.
Στο σημείο αυτό ολοκληρώνω τα όσα όφειλα να αναφέρω και ο νοών νοείτω”.
Από όλα τα παραπάνω τα πολύ σοβαρά, εμείς μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ δήμαρχος να έχει στις τάξεις του την Ολυμπιονίκη του Μπιτς Βόλεϊ Βίκυ Αρβανίτη και να την έχει “αξιοποιήσει” στο τμήμα καθαριότητας! Κατήφορος…