BEACH VOLLEY

Κάθε αρχή και δύσκολη στο ταμπλό για Βίκυ/Πένυ

Κάθε αρχή και δύσκολη στο ταμπλό για Βίκυ/Πένυ

Με το… αριστερό μπήκαν στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά τεσσάρων αστεριών που διεξάγεται στο Κατάρ οι διεθνείς μας Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη, που ηττήθηκαν με 2-0 σετ από τις Ελβετίδες στο πλαίσιο της πρεμιέρα του F’ ομίλου.

Τα κορίτσια μας, μετά την χθεσινή τους πρόκριση επί της Φινλανδίας με 2-0 σετ βρίσκονται στο νούμερο 27 του κυρίως ταμπλό των  32 καλύτερων ομάδες της διοργάνωσης και στο α’ τους παιχνίδι αντιμετώπισαν σήμερα την ελβετική ομάδα (Νο6 του ταμπλό) που επικράτησε με 21-13, 21-15.

Η Ελβετική ομάδα στο πρώτο σετ προηγήθηκε με 7-0 και παρά την μείωση του σκορ από τις Αρβανίτη/Καραγκούνη (10-7) το πρώτο σετ έληξε με 21-13. Στο δεύτερο σετ η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε καλύτερα, οι δύο ομάδες πήγαν πόντο πόντο μέχρι το 6-6 αλλά στη συνέχεια οι Χάιντριχ/Βέρντε πήραν εκ νέου προβάδισμα, το οποίο και κράτησαν μέχρι το τέλος για το 21-16.

Βίκυ και Πένυ προσπάθησαν για το καλύτερο κόντρα στις αντιπάλους, αλλά πέρα από κάποια λάθη στην υποδοχή και τα αποτελεσματικά τελειώματα των Ελβετίδων,”πλήρωσαν” κυρίως στο παιχνίδι τους, την πάνω από ένα χρόνο αποχή από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Αύριο Τετάρτη το δίδυμο των πρωταθλητριών μας θα κυνηγήσει την πρώτη του νίκη-“φιλί της ζωής” στο ταμπλό, απέναντι στις Ολλανδέζες Φαν Ιέρσελ/Ύπμα (Νο 22) που στον σημερινό  “οράνιε εμφύλιο” του ομίλου ηττήθηκαν με 2-0 (21-19, 21-15) σετ από τις πανίσχυρες συμπατριώτισσές τους Σάνε Κάιζερ/Μαντλέν Μέπελινκ (Νο11).