ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Κέρδος τα σεμινάρια στην Κρήτη

Κέρδος τα σεμινάρια στην Κρήτη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εργαστηριακό σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης στην Κρήτη με θέμα ”Διδακτική μεθοδολογία πετοσφαίρισης για καθηγητές φυσικής αγωγής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης”.

Πρώτος σταθμός του σεμινάριου του Σ.Ε.Π.ΠΕ,  όπου βασική ομιλήτρια ήταν η πρώην ομοσπονδιακή τεχνικός, Καρολίνα Μπαρζούκα. ήταν τα  Χανιά (14-15/1) όπου στο Γυμνάσιο Κλαδισού πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής, Ιωάννη Νηστικάκη, την Ένωση Γυμναστών και την Ομάδα Φυσικής Αγωγής του Νομού Χανίων.

Τα σεμινάρια ολοκληρώθηκαν χθες στο Ρέθυμνο, όπου το διήμερο (16-17/11)  στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Ρεθύμνου, οι γυμναστές, αλλά και τα μέλη του Σ.Ε.Π.ΠΕ σε συνεργασία με τη σχολική σύμβουλο φυσικής αγωγής, Λήδα Ζαμπετάκη και την ομάδα φυσικής αγωγής του νομού Ρεθύμνης, είχαν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, αλλά και να ανταλλάξουν χρήσιμες απόψεις.

ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
02/11/2021

Αήττητη η Γλυφάδα

Το νικηφόρο σερί της Γλυφάδας στον Β Όμιλο της Β Εθνικής Ανδρών στην ΕΣΠΕΔΑ συνεχίστηκε καθώς η ομάδα των Νοτίων προαστίων πέρασε νικηφόρα από την Καλλιθέα...