ΔΙΕΘΝΗ

Τελικός Κυπέλλου Γαλλίας με άρωμα Ελλάδας (φωτ.)!

Τελικός Κυπέλλου Γαλλίας με άρωμα Ελλάδας (φωτ.)!

Είμαστε εκ των προτέρων περήφανοι για τελικούς όπως αυτός του Σαββάτου (11/3) του Κυπέλλου Γαλλίας… καθώς όποια ομάδα εκ των Αζαξιό και Ναντ κατακτήσει τον τίτλο, η Ελλάδα θα έχει δυο άξιους εκπροσώπους της τόσο εντός τάραφλεξ, όσο και -προσφάτως- στο προπονητικό σταφ στις δυο καλύτερες ομάδες που έφτασαν μέχρι το τέλος του θεσμού!

Τι θα γίνει άραγε στην… ελληνική μάχη του κεντρικού Γιώργου Πετρέα εναντίον του βοηθού προπονητή και πρώην λίμπερο Αχιλλέα Παπαδημητρίου;

coupedfrance_2017

Στο “Κλερμόντ Φεράν” και μπροστά σε 4000 και πλέον θεατές, ο πρώτος θέλει να σηκώσει το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο Γαλλίας με την Αζαξιό ενώ η αύρα και μόνο του δεύτερου στον πάγκο της Ναντ έχει δώσει άλλο αέρα στη γαλλική ομάδα που δεν έχει κατακτήσει ποτέ το θεσμό και που ζει και αναπνέει για τον τελικό του Σαββάτου!

Πετρέας: «Θα μιλήσω στο γήπεδο»

Το Volleyplanet.gr δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει με τους δυο πρωταγωνιστές, οι οποίοι πέραν της αγωνιστικής τους αξίας και του αδαμάντινου χαρακτήρα τους διακρίνονται για το απίστευτο χιούμορ τους!

Αμφότεροι συναντήθηκαν (κεντρική φωτό) στο ξενοδοχείο των αποστολών και φυσικά είχαν για αρκετή ώρα συνομιλία και πολλά πειράγματα! Οι δυο τους το 2010 υπήρξαν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό ενώ από τότε που αποφάσισαν να… ξενιτευτούν είναι σταθερά στο δρόμο των επιτυχιών, κάνοντάς εμάς όλους υπερήφανους!

Φυσικά, δεν περιμέναμε πολλές δηλώσεις από τον μπλοκέρ της Αζαξιό, Γιώργο Πετρέα που έμεινε στο ελληνικό… κλισέ ενόψει του τελικού: «Θα μιλήσω στο γήπεδο» ενώ ερωτηθείς για το τι θα κάνει όταν δει τον πρώην συμπαίκτη του ντυμένο με πολιτικά στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας ήταν κατηγορηματικός: «Θα τον πειράξω»!

press_ajaccio

Παπαδημητρίου: «Χαίρομαι να βλεπω Έλληνες αθλητές σε τέτοιες διοργανώσεις»

Ο Παπαδημητρίου από την άλλη έχει τη δική του ιστορία στο γαλλικό πρωτάθλημα και βασική συνέντευξη (ένθετη φωτό) με τίτλο «Μια όμορφη γιορτή για τον Παπ», οπότε δεν μασάει πολύ στα πειράγματα του Καλαματιανού μπλοκέρ!

papadimitriou_press

«Χαίρομαι να βλεπω Έλληνες αθλητές σε τέτοιες διοργανώσεις. Η Αζαξιό είναι πολύ καλή ομάδα χωρίς λάθη. Δεν υπάχουν φαβορί στον τελικό. Εμείς θέλουμε ένα καλό παιχνίδι όπως στα δυο προηγούμενα», τόνισε με άψογο στυλ… προπονητή, ο Αχιλλέας Παπαδημητρίου. 
Δηλώσεις έτοιμου προπονητή που δεν άφησε αναπάντητες ο Καλαματιανός Πετρέας που όπως είπε… «Δεν μας ψαρώνει ο (εξ) Αμαλιάδος»! (γέλια…)
Εμείς να ευχηθούμε ολόψυχα και στους δυο «Καλή επιτυχία»!