ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Γυναικών LOCO: H Ε.Ο.ΠΕ. ευχαριστεί και συγχαίρει

Κύπελλο Γυναικών LOCO: H Ε.Ο.ΠΕ. ευχαριστεί και συγχαίρει

Ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. συγχαίρουν την διοίκηση, τις αθλήτριες και τους προπονητές του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών LOCO 2023-24, τη φιναλίστ του τελικού Α.Ε.Κ., τον Παναθηναϊκό Α.Ο., τον Α.Σ. Άρη και τους διαιτητές για τη συμμετοχή τους στην τελική φάση της διοργάνωσης που στέφθηκε με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία.

Ευχαριστούν τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση για την παρουσία του και τη ενεργή συμπαράσταση του στο άθλημα του βόλεϊ και στην Ε.Ο.ΠΕ. γενικότερα.

Ευχαριστούν τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και προσωπικά τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη, τους Αντιδημάρχους Τάσο Σακελλαρίου, Θανάση Παπαθανασίου και όλη τη Δημοτική Αρχή, το προσωπικό του Δήμου, τη διοίκηση του γυμναστηρίου «Γ.Γαλανόπουλος» για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου και την άψογη φιλοξενία. Τους ανήκει το μεγαλύτερο κομμάτι της οργανωτικής επιτυχίας.

Ευχαριστούν τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας που εργάστηκαν σκληρά για τα μέτρα Τάξης και Ασφάλειας.

Ευχαριστούν την διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και τα στελέχη του Αθλητικού Τμήματος για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων.

Ευχαριστούν την επιχείρηση LOCO που αποτέλεσε χορηγό ονομασίας του final-4, καθώς και τους επίσημους χορηγούς, το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, την εταιρεία KYANA, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries και ANEK Lines, το Sportcamp Loutraki, το νερό ΕΟΝΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ και την εταιρεία MOTOR OIL.

Ευχαριστούν τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την προβολή της διοργάνωσης.

Κυρίως, ευχαριστούν τα σωματεία βόλεϊ που συμμετείχαν με τα μέλη και τις ακαδημίες τους στη μεγάλη γιορτή του γυναικείου βόλεϊ, καθώς και τους εθελοντές και τους φιλάθλους του Λουτρακίου.

Δίνουμε ραντεβού στη Λάρισα για την τελική φάση του κυπέλλου βόλεϊ ανδρών 29-31 Μαρτίου 2024.