ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Κύπελλο Κρήτης «Κωστής Ψαρουδάκης»

Κύπελλο Κρήτης «Κωστής Ψαρουδάκης»

Τη μνήμη του κορυφαίου Κρητικού παράγοντα, Κωστή Ψαρουδάκη που έφυγε πρόσφατα από την ζωή αποφάσισε να τιμήσει η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης δίνοντας το όνομά του στο Κύπελλο Κρήτης σε άνδρες και γυναίκες.

Η απώλεια του Κωστή Ψαρουδάκη συγκλόνισε ολόκληρη την οικογένεια του βολεϊ και προκάλεσε τεράστια θλίψη σε όλους. Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης με απόφαση που έλαβε το τελευταίο Διοικητικό της συμβούλιο ανακοίνωσε την διεξαγωγή του Κυπέλλου Κρήτης που θα φέρει το όνομα το αήμνηστους Κωστή Ψαρουδάκη ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τον άνθρωπο που συνδύασε το όνομά του με το Ρέθυμνο και το Κρητικό βόλεϊ…

Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΚ

«Την διεξαγωγή Κυπέλλου Κρήτης Ανδρών & Γυναικών “Κωστής Ψαρουδάκης” αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΚ για να τιμήσει τη μνήμη του επι χρόνια προέδρου της.

Για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων, θα διεξαχθεί μόνο το Κύπελλο Ανδρών ενώ από την επόμενη περίοδο 2019-2020 και μετά θα διεξάγεται και το Κύπελλο Γυναικών.

Προχώρησε επίσης στην ονομασία των Πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών Β’ Εθνικής Κατηγορίας – Περιφερειακά Πρωταθλήματα σε “Ευάγγελος Καπαρουνάκης” και “Αντώνης Αλεξανδράκης” αντίστοιχα.