ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κυπελλούχος ΕΣΠΑΑA η ΑΕ Αμπελοκήπων

Κυπελλούχος ΕΣΠΑΑA η ΑΕ Αμπελοκήπων

Η ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ κατέκτησε το Κύπελλο Γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ καθώς νίκησε τον ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ με 3-2 στον τελικό που έγινε στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Τζούλιου Συναδινού.

Τα σετ: 19-25, 21-25, 25-15, 25-21, 15-12

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μελετίου Ν., Λιγνός Ν.): Βασιλείου Φ., Δανιήλ Μ., Λαμέ Α., Κατρή Δ., Κούρτι Γ., Μηλιάκου Σ., Μυλωνά Α., Κανελλοπούλου ,Βασιλειάδου Η., Παπαδάκη Γ., Καραβή Τ., /Κανελλοπούλου Γ.(λ).

ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ Χόνδρος Χ, Παπαδούρης Μ.): Στεργίου Α., Μέρα Μ., Ντούρου Μ., Παλκογιάννη Ι., Σκαρπέτη Ν., Οικονομοπούλου, , Χατζηαγγελή Σ., Μπαλογιάννη Π., Μπλέκα Σ., Ρεμπάπη Ι., Καρύστα Α. /Μανιατογιάννη(λ)

Διαιτήτες: Λιδωρικιώτη Καλλιόπη Ελένη, Κουτσομπόρης Τάσσος, Βήκα Ανδρονίκη.

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ακόμα ο Δήμαρχος του Βύρωνα Κατοπόδης Γρηγόρης , ο Πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Αλλαγιάννης Κώστας, ο Αντιδήμαρχος του Βύρωνα Κόκκαλης Δημήτρης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Βαλσαμής Ανδρέας, ο Ειδ.Γραμματέας της ΕΣΠΑΑΑ Καλαϊτζής Δημήτρης, το μέλος του ΔΣ της ΕΣΠΑΑΑ Αηδονίδης Μιχάλης, το μέλος της ΔΕ της ΕΣΠΑΑΑ Γεωργίου Δημήτρης.

Η ΕΣΠΑΑΑ ευχαριστεί το Σύλλογο του ΑΟΝ Βύρωνα για την υποστήριξή του στην διοργάνωση καθώς και τον Δήμο Βύρωνα για την παραχώρηση του γηπέδου και την συμπαράσταση του στην διοργάνωση.