ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κυπελλούχος ΕΣΠΑΑA η ΑΕ Αμπελοκήπων

Κυπελλούχος ΕΣΠΑΑA η ΑΕ Αμπελοκήπων

Η ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ κατέκτησε το Κύπελλο Γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ καθώς νίκησε τον ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ με 3-2 στον τελικό που έγινε στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Τζούλιου Συναδινού.

Τα σετ: 19-25, 21-25, 25-15, 25-21, 15-12

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μελετίου Ν., Λιγνός Ν.): Βασιλείου Φ., Δανιήλ Μ., Λαμέ Α., Κατρή Δ., Κούρτι Γ., Μηλιάκου Σ., Μυλωνά Α., Κανελλοπούλου ,Βασιλειάδου Η., Παπαδάκη Γ., Καραβή Τ., /Κανελλοπούλου Γ.(λ).

ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ Χόνδρος Χ, Παπαδούρης Μ.): Στεργίου Α., Μέρα Μ., Ντούρου Μ., Παλκογιάννη Ι., Σκαρπέτη Ν., Οικονομοπούλου, , Χατζηαγγελή Σ., Μπαλογιάννη Π., Μπλέκα Σ., Ρεμπάπη Ι., Καρύστα Α. /Μανιατογιάννη(λ)

Διαιτήτες: Λιδωρικιώτη Καλλιόπη Ελένη, Κουτσομπόρης Τάσσος, Βήκα Ανδρονίκη.

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ακόμα ο Δήμαρχος του Βύρωνα Κατοπόδης Γρηγόρης , ο Πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Αλλαγιάννης Κώστας, ο Αντιδήμαρχος του Βύρωνα Κόκκαλης Δημήτρης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Βαλσαμής Ανδρέας, ο Ειδ.Γραμματέας της ΕΣΠΑΑΑ Καλαϊτζής Δημήτρης, το μέλος του ΔΣ της ΕΣΠΑΑΑ Αηδονίδης Μιχάλης, το μέλος της ΔΕ της ΕΣΠΑΑΑ Γεωργίου Δημήτρης.

Η ΕΣΠΑΑΑ ευχαριστεί το Σύλλογο του ΑΟΝ Βύρωνα για την υποστήριξή του στην διοργάνωση καθώς και τον Δήμο Βύρωνα για την παραχώρηση του γηπέδου και την συμπαράσταση του στην διοργάνωση.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
05/07/2024

To νέο Mini Bus της ΕΟΠΕ

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου και του Διοικητικού Συμβουλίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, εξασφαλίστηκε...