ΔΙΕΘΝΗ

Κυπελλούχοι Ουγγαρίας με Βάσας Αθανασόπουλος-Αντιφάκος

Κυπελλούχοι Ουγγαρίας με Βάσας Αθανασόπουλος-Αντιφάκος

Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στην Ουγγαρία κατέκτησε ο τεχνικός Γιάννης Αθανασόπουλος και ο συνεργάτης του Αργύρης Αντιφάκος, καθώς η Βάσας επικράτησε με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15) στον τελικό του Κυπέλλου Ουγγαρίας της Bekéscsaba και πανηγύρισε την δεύτερη  προσωπική του “κούπα” στον εγχώριο θεσμό και συνολικά 15ο Κύπελλο  της τρεμπλούχου Ουγγαρίας.

Τοπ σκόρερ του αγώνα με 30 πόντους ήταν η Αμερικανίδα Μπάνιστερ της Βάσας, ενώ 24 πόντους σημείωσε η Ντρπα των φιναλίστ.

“Μιλήσαμε στα αποδυτήρια πριν από το παιχνίδι ότι πρέπει να κρατήσουμε τα συναισθήματά μας υπό έλεγχο. Το καταφέραμε ακόμα και όταν βρισκόμασταν σε μειονεκτική θέση. Στο πρώτο και στο τρίτο σετ θα μπορούσαμε να συγκεντρωθούμε περισσότερο στις κρίσιμες στιγμές, αλλά έτσι βγήκε. Συγχαίρω την ομάδα μου, παίξαμε υπέροχο βόλεϊ, όλοι συνέβαλαν στην επιτυχία. Έχω 13 ισάξιους παίκτες. Συγχαίρω επίσης την Békéscsaba, μπορεί να είναι δύσκολο να χάσεις έναν τέτοιο τελικό, αλλά νομίζω ότι κάναμε μια καλή διαφήμιση για το ουγγρικό βόλεϊ σήμερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό που η ομάδα ήταν σε κορυφαία φόρμα, καθώς και τους János Jámbor και Marci που μου επέτρεψαν να δουλέψω με μια τέτοια ομάδα” δήλωσε δικαιωμένος από την σημαντική αυτή επιτυχία, που βάζει τις βάσεις για τη διατήρηση του νταμπλ της Βάσας, ο Γιάννης Αθανασόπουλος.

Μέχρι τότε ο εκλέκτορας της Τσεχίας  έχει λιγότερες από 10 μέρες στη διιάθεσή του για να προετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα για τον α’ ματς των προημιτελικών της Extraliga με την ΜΤΚ Βουδαπέστης.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...