A2

Κύζικος… πέντε αστέρων!

Κύζικος… πέντε αστέρων!

Μονόδρομο αποτελεί για την Κύζικο Νέας Περάμου η άνοδος μετά τις μεταγραφές 5 πρώην παικτών της Volleyleague που ανακοίνωσε η ομάδα του Γιάννη Λάιου και τους ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή πορεία ενόψει του μεγάλου στόχου.

Όπως είχατε ενημερωθεί πριν από περίπου 2 εβδομάδες αποκλειστικά από το Volleyplanet η οικογενειακή παρουσία των Γιάννη και Αλέξανδρου Λαϊου στον πάγκο της ομάδας, έδωσε το έναυσμα για συζητήσεις με 4 παίκτες που όπως γράφαμε αναμφίβολα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα της Νέας Περάμου στην υλοποίηση των στόχων της.

Σήμερα λοιπόν η διοικηση της Κύζικου “τίναξε την μπάνκα” στον άερα ντύνοντας στα κιτρινόμαυρα   χρώματα της ομάδας τον κεντρικό της ΑΕΚ, Σταύρο Κατσανεβάκη, τον λίμπερο της Λαμίας, Θοδωρή Τσαδήμα, τους Άκη Ασπιώτη (διαγώνιος) Γιώργο Δρογκάρη (πασαδόρος) από τον Παμβοχαϊκό και τους δύο πρώην παίκτες του στον Πανερυθραϊκό Νίκο Κρέτση (πασαδόρος) και Νίκο Κούνα.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...