Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κληρώνει το Σάββατο για την Α1 γυναικών

Κληρώνει το Σάββατο για την Α1 γυναικών

Tο Σάββατο 1 Αυγούστου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 11) η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

H εκδήλωση εξαιτίας των έκτακτων οικονομικών προβλημάτων δεν θα έχει την περυσινή αίγλη και γκλαμουριά που είχε η αντίστοιχη κλήρωση της Νάξου.

Πριν την κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τους εκπροσώπους των σωματείων όπου θα συζητηθούν διάφορα θέματα που αφορούν το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Στην κληρωτίδα θα μπούν Ολυμπιακός, ΠΑΟ, Πανναξιακός, ΑΕΚ, ΑΟ Θήρας, Μαρκόπουλο, Ηλιούπολη, Ρέθυμνο, Άρης, Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός,  Αστέρας Αγ. Δημητρίου, Αίαντας Ευόσμου που πήρε τη θέση του Ανατόλια που αποσύρθηκε.

Οι κληρώσεις Α2 ανδρών και γυναικών

Όσον αφορά τα πρωταθλήματα της Α2 Ανδρών και Γυναικών που είχαμε πολλές αποσύρσεις ομάδων λόγω οικονομικών προβλημάτων, μετά από σχετική εισήγηση της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ και με γνώμονα την διευκόλυνση της προετοιμασίας των κληρώσεων (που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν επίσης το Σάββατο 1 Αυγούστου), οι κληρώσεις μετατίθενται και θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Α2 ΑΝΔΡΩΝ
Για τους ομίλους Α’ και Β’ η κλήρωση θα διεξαχθεί την Τρίτη 4/8/2015 και ώρα 18.00 στην Αθήνα στα γραφεία της ΕΟΠΕ.
Για τον Γ’ όμιλο η κλήρωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5/8/2015 και ώρα 18.00 στην Θεσσαλονίκη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (αίθουσα ‘Η. Ζυγούρης’).

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Για τους δύο υπο-ομίλους (Α’ και Β’) του 1ου ομίλου η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4/8/2015 και ώρα 18:00 στην Αθήνα στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

Για τους δύο υπό-ομίλους (Γ’ και Δ’) του 2ου ομίλου η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5/8/2015 και ώρα 18:00 στην Θεσσαλονίκη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (αίθουσα ‘Η. Ζυγούρης’).