CHAMPIONS LEAGUE

«Κλήρωσε» για Πρωτοψάλτη, Αρμενάκη, Παπαφωτίου

«Κλήρωσε» για Πρωτοψάλτη, Αρμενάκη, Παπαφωτίου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου στο Λουξεμβούργο η κλήρωση των προκριματικών φάσεων του Champions League 2017-2018 ανδρών-γυναικών, όπου βγήκαν οι αντίπαλοι των μέχρι σήμερα ομάδων των τριών διεθνών μας άσων.

Μολονότι ακόμη δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση περί ανανέωσης συνεργασίας των Πρωτοψάλτη, Αρμνεάκη με Φριντριχσχάφεν, ACH Volley Λιουμπλιάνας αντίστοιχα και μόνο η μεταγραφή της Αθηνάς Παπαφωτίου στην ιταλική Κονελιάνο, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη, η κληρωτίδα της  CEV έβγαλε βατούς αντιπάλους για τους συλλόγους των διεθνών μας.

Συγκεκριμένα η ιταλική Κονελιάνο της Αθηνάς Παπαφωτίου στην 2η φάση των προκριματικών της διοργάνωσης, στο δρόμο για τους ομίλους θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Μπεκετσεμπαι και στην 3η φάση, αν προκριθεί, θα κληθεί να αποκλείσει μία εκ των Σλιντρεχτ (Ολλανδία)-Αστερίξ Μπέβερεν (Βελγίου).

Στα αντίστοιχα προκριματικά των ανδρών, όπου ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί απευθείας στους ομίλους, η πρωταθλήτρια Σλοβενίας του Τόλη Αρμενάκη θα αντιμετωπίσει στην 2η φάση την Μλάντοστ Μπριτσκο από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο των Βόσνιων στην 3η φάση αναμένεται να έχει δύσκολο έργο για την πρόκριση στους ομίλους, κόντρα στην πανίσχυρη ομάδα του γνώριμου στο ελληνικό κοινό Βούλγαρου τεχνικού, Πλάμεν Κονσταντίνοφ, τη ρωσική Λοκομοτίβ Νοβοσιμπιρσκ.

Αντίθετα με την ομάδα της Λιουμπλιάνας, η γερμανική Φριντριχσχάφεν του διεθνούς άσου, Θανάση Πρωτοψάλτη θα αντιμετωπίσει στην 3η φάση των προκριματικών την βουλγαρική, Νεφτοχήμικ Μπουργκάς, με τη νικήτρια ομάδα να προκρίνεται στους ομίλους.

Να σημειωθεί πως η διεξαγωγή των αναμετρήσωεν της 2ης και 3η προκριματικής φάσης των ανδρών-γυναικών θα διεξαχθεί από 4/10/2017 έως 12/11/2017.