ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Κλειστόν λόγω… Εθνικής

Κλειστόν λόγω… Εθνικής

Την αναστολή της λειτουργίας του Summer Volleyball Camp Αλεξ/πολης, μόνο για φέτος, λόγω των υποχρεώσεων του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, προανήγγειλε μέσω του προφίλ του στο Facebook ο ομοσπονδιακός τεχνικός και “ψυχή” του Camp, Γιάννης Ανδρεάδης, που ευχαρίστησε όσους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια.

Το “post” του Ανδρεάδη

“Μετά από οκτώ (8) χρόνια συνεχούς λειτουργίας του Summer Volleyball Camp Αλεξ/πολης και ζώντας με τα παιδιά που πέρασαν από αυτό απίστευτα όμορφες στιγμές, γεμάτες παιχνίδι και πολύ Βόλεϊ, φέτος είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για το Camp αφού δεν θα καταφέρουμε να το λειτουργήσουμε λόγω των υποχρεώσεων μου ως προπονητή της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Κορασίδων εν’ όψη της συμμετοχής μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κορασίδων (1-5 Ιουλίου 2015) στην Ρουμανία.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω το Σύλλογο του Εθνικού Αλεξ/πολης και της Νίκης Αλεξ/πολης που στήριξαν αυτή την προσπάθεια όλα τα προηγούμενα χρόνια, όπως επίσης και τον Δήμο Αλεξ/πολης και όλους τους επιχειρηματίες της πόλης μας για την πολύτιμη βοήθεια τους στην ομολογουμένως πετυχημένη πορεία του.

Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όλοι οι συνάδελφοι προπονητές που έδιναν όλα αυτά τα χρόνια τον καλύτερο εαυτό τους και κράτησαν σε πολύ υψηλό επίπεδο αυτό το Camp.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μας εμπιστευόταν τα παιδιά τους, δίνοντας τους την υπόσχεση να το επαναλειτουργήσουμε το επόμενο καλοκαίρι.