Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κοντά στους μαθητές ο Πανναξιακός

Κοντά στους μαθητές ο Πανναξιακός

Επίσκεψη στο 1ο Γυμνάσιο Νάξου με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού πραγματοποίησε η ομάδα του Πανναξιακού και οι αθλήτριες και ο προπονητής των «κυανοκίτρινων» είχαν την ευκαιρία να μιλήσουμε με τους μαθητές για τον αθλητισμό και το βόλεϊ.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά γιορτάζεται εφέτος στα σχολεία της χώρας η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, αντικαθιστώντας τα μαθήματα με δράσεις και αθλητικές δραστηριότητες.

Με το σύνθημα «Αθλούμαι – ΧαράΖΩ το μέλλον», η 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να συμμετέχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις και δραστηριότητες, καθώς επίσης και την ευκαιρία να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, συνηθίζοντας σ’ έναν τρόπο ζωής και άσκησης που, ιδανικά, θα συνεχίσουν και στην ενήλικη ζωή τους.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ με τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και τους δύο προπονητές του, κ. Παπαδόπουλο Κώστα και κ. Τσιουπλή Βασίλη συνοδεία του προέδρου κ. Ποτικιάν Γιώργου, του Γενικού αρχηγού Ιωσηφίδη Μπάμπη και του υπεύθυνου λέσχης και υλικού κ. Μιχαήλ Δημήτρη, επισκέφθηκαν το Λύκειο Νάξου και το 1ο Γυμνάσιο Νάξου.

Οι δύο προπονητές μίλησαν στους μαθητές για τον αθλητισμό και τα οφέλη που αποκομίζουν οι αθλητές παροτρύνοντας τους να παραδειγματιστούν από τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, που καταφέρνουν παράλληλα με τις σπουδές τους να αθλούνται και μάλιστα σε επαγγελματικό επίπεδο, τονίζοντας όμως πως ο πρωταθλητισμός δεν είναι αυτοσκοπός.