CEV CUP

Κόντρα σε Σουργκούτ και ψύχος ο Ολυμπιακός

Κόντρα σε Σουργκούτ και ψύχος ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένος να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στους Ρώσους της Σουργκούτ (16:00) και να αποκτήσει το πλεονέκτημα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας είναι ο Ολυμπιακός που βρίσκεται ήδη στο παγωμένο Σουργκούτ…

Κόντρα στις πολικές θερμοκρασίες και το -33 που έχει παγώσει τα πάντα στο Σουργκούτ, ο Ολυμπιακός δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει την πρόκρισή του απέναντι στην Ρωσική ομάδα.

Η αποστολή των “ερυθρόλευκων” μπορεί να είναι δύσκολη, ωστόσο άπαντες αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να κρατήσουν ανοικτή την πόρτα της πρόκρισης προς την 4άδα του Συνομοσπονδίας εν όψει του επαναληπτικού του Ρέντη.

Ο Ρομπέρτο Πιάτσα στην “ερυθρόλευκη” αποστολή έχει κανονικά τον Όγκουρτσακ, Παπαδόπουλο και Γκούζντα που ήταν εκτός στον αγώνα με την Ορεστιάδα.

Ο Ντίμα Φιλίπποφ μιλώντας για την αναμέτρηση της Τετάρτης υπογράμμισε «Ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα είναι δυνατή. Όμως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που της αρέσουν τα δύσκολα. Είμαστε ένας σύλλογος ικανός να χτυπήσει οποιονδήποτε αντίπαλο, έχουμε ετοιμαστεί για τα δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε την Τετάρτη το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».