ΔΙΕΘΝΗ

Κοσιανένκο: «Δεν αξίζει να ρισκάρουμε τη ζωή μας»

Κοσιανένκο: «Δεν αξίζει να ρισκάρουμε τη ζωή μας»

Την έντονη ανησυχία της για την επικείμενη αποστολή στην Άγκυρα, ενόψει του προκριματικού προολυμπιακού τουρνουά της Ευρώπης (4-9/1/2016) εξέφρασε στον ρωσικό Τύπο η νεαρή διεθνής άσος της Ρωσίας.

Τη στιγμή λοιπόν που το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας και των Αντιπροσώπων συνιστά στους πολίτες της Ρωσίας, να απέχουν από ταξίδια στην Τουρκία, λόγω της απειλής της ασφάλειας των τουριστών και η ομοσπονδία βόλεϊ της χώρας απαγορεύει στις ομάδες της τα ταξίδια στην “γείτονα χώρα” η διεθνής πασαδόρος τονίζει τα εξής: “Ένα τέτοιο ταξίδι στο τουρνουά του Ευρωπαϊκού Προολυμπιακού που θα πραγματοποιηθεί στην Άγκυρα είναι κίνδυνος για τη ζωή μας. Φυσικά και ανησυχούμε πολύ…

Εδώ φοβόμαστε να πάμε σε κάποιο εμπορικό κέντρο, πόσο μάλλον να πετάξουμε στην Τουρκία. Όλο αυτό που συμβαίνει είναι τρομερό και δεν ξέρω αν αυτός ο κίνδυνος αξίζει, να διακινδυνεύσουμε τη ζωή μας σε αυτή την αποστολή” υπογράμμισε η πασαδόρος της ρωσικής ομάδας, εκφράζοντας τη σιγουριά πως και οι υπόλοιπες συμπαίκτριές της συμφωνούν με την άποψή της.