BEACH VOLLEY

Κουκουδίτσα-Λιόφτη χρυσές στην Κεφαλονιά

Κουκουδίτσα-Λιόφτη χρυσές στην Κεφαλονιά

Το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ19 κατέκτησαν οι Κουκουδίτσα Κυριακή και Λιόφτη Κατερίνα, επικρατώντας στον τελικό των Αραμπατζή Δανάη και Καλουτσάκη Ελένη. Το χάλκινο μετάλλιο στις αδερφές Νικοπούλου.

Πρώτο χρυσό μετάλλιο για τις Κουκουδίτσα Κυριακή και Λιόφτη Κατερίνα. Τα κορίτσια από την Θεσσαλονίκη κατάφεραν να επικρατήσουν στον τελικό των Αραμπατζή Δανάη και Καλουτσάκη Ελένη με 2-0 (9-21, 19-21) και σήκωσαν την κούπα του πανελληνίου πρωταθλήματος Κ19 που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στην παραλία Αη Χέλης στον Δήμο Αργοστολίου.

Οι Θεσσαλονικιές ήταν καλύτερες στο πρώτο σετ και έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στο 1-0 δείχνοντας από το ξεκίνημα πως ήταν το φαβορί. Στο δεύτερο σετ ωστόσο υπήρξε μεγάλη μάχη με τις Κρητικοπούλες να φτάνουν μια ανάσα από το 1-1, αλλά οι Κουκουδίτσα και Λιόφτη έκαναν το 2-0 παίρνοντας τον τίτλο.

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Λαρισαίες αδερφές Νικοπούλου. Η Αθανασία και Χρυσαφανή επικράτησαν στον μικρό τελικό των Αυγουστάτου Αμαλίας και Λούκα Σοφίας με 2-0 (21-15, 21-10) και κατέκτησαν όπως αναφέραμε την 3η θέση σε ένα όμορφο μικρό τελικό.