Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κουμεντάκης: «Θα τιμήσω τη φανέλα του Ολυμπιακού»

Κουμεντάκης: «Θα τιμήσω τη φανέλα του Ολυμπιακού»
Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και για τους φετνού στόχους .

«Αν και στον ΠΑΟΚ έμεινα λίγο χρονικό διάστημα, το να μετακινείσαι από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό αυτή την περίοδο είναι λίγο δύσκολο, ειδικά για τους οπαδούς και τους φιλάθλους οι οποίοι το ζουν πιο πολύ. Όταν όμως είσαι επαγγελματίας τα πράγματα είναι πιο απλά, γιατί βάζεις κάτω τα δεδομένα που έχεις και αποφασίζεις με αυτά. Είμαι επαγγελματίας αθλητής και επέλεξα σύμφωνα με το καλύτερο για το μέλλον μου, όπως κάνουν όλοι οι επαγγελματίες αθλητές σε όλο τον κόσμο.

Θεωρώ ότι όποια φανέλα έχω φορέσει στο παρελθόν την έχω τιμήσει και το ίδιο θα κάνω και με αυτή του Ολυμπιακού. Είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, κάθε ημέρα θα δίνω το 110% των δυνατοτήτων μου! Οι στόχοι μου είναι συνυφασμένοι με αυτούς του Ολυμπιακού. Αυτό άλλωστε ήταν και μεγάλο κριτήριο για να πάρω την τελική μου απόφαση για την μεταγραφή μου. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και διαχρονικά στην Ευρώπη. Τρανό παράδειγμα και η φετινή του πορεία. Θέλω να φτάσω όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται με τον Ολυμπιακό κατακτώντας τα πάντα στην Ελλάδα και όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη… να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου.

Από συντοπίτες μου αθλητές που είναι στον Ολυμπιακό ή ήταν στον Ολυμπιακό, έχω μάθει τα καλύτερα για τον σύλλογο, τον κόσμο και για τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτόν. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που θα μπω κι εγώ στο γκρουπ των Εβριτών που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τον Ολυμπιακό και εύχομαι να ξεπεράσω αθλητές από τον Έβρο, που έχουν γράψει ιστορία με την φανέλα του Ολυμπιακού, όπως ο Θανάσης Μουστακίδης και ο Μάριος Γκιούρδας!», δήλωσε στην επισημη σελίδα του Ολυμπιακύ ο” Ράφα”.