ΔΙΕΘΝΗ

Κραυγή απόγνωσης από Μόντενα

Κραυγή απόγνωσης από Μόντενα

Δύσκολες ώρες περνάει η Μόντενα, που έπειτα από το φετινό τρεμπλ στην Ιταλία, το τελευταίο διάστημα δίνει τον κρισιμότερο ίσως “αγώνα” της ιστορίας της, καθώς αν δεν βρεθεί 1.00.000 ευρώ κινδυνεύει να μην αγωνιστεί στην Serie A της προσεχούς περιόδου.

“Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις…” Μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος, με εγχώριο ρεκόρ 12 τίτλων, 12 Κυπέλλων, 2 Σούπερ Καπ και 4 τίτλων Champions Legaue, 3 Winners CEV Cup, 5 Challenge Cup και 1 CEV Super Cup δεν έχει συγκεντρώσει ακόμη το ποσό που χρειάζεται για να πάρει την άδεια συμμετοχής της στο επόμενο πρωτάθλημα.

Μετά την αναστολή της συνεργασίας της με το βασικό της φετινό χορηγό την DHL η πρωταθλήτρια Ιταλίας αντιμετωπίζει θέμα επιβίωσης, καθώς από τον προυπολογισμό των 3.500.000 ευρώ που απαιτείται για να παραμείνει στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου, Κάτια Πεντρίνι λείπουν περίπου 1.000.000 ευρώ.

Ο σύλλογος πρόεδρος Κάτια Pedrito κάνει μια αρχική αξιολόγηση της χρηματοδότησης του συλλόγου, σύμφωνα με την οποία η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ για να επιβιώσουν.

Έτσι, η πρόεδρος και οι συνεργάτες της από την διοίκηση της ομάδας, μετά και την οικονομική εκστρατεία προς τους οπαδούς της με τίτλο #‎Noisiamolasquadra‬, θα πρέπει να επιταχύνουν τις διαδικασίες εξεύρεσης ενός νέου χορηγού, καθώς αν δεν βρεθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου το απαιτούμενο ποσό αναγκαστικά η ομάδα της Μόντενα ή θα “βάλει λουκέτο” ή θα πωληθεί.