Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Λάρισα εμπιστευτικό», παρελθόν 4 βασικές!

«Λάρισα εμπιστευτικό», παρελθόν 4 βασικές!

“Καζάνι που βράζει” θυμίζει τα τελευταία 24ωρα ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Volleyplanet παρελθόν αποτελούν 4 πρωτοκλασσάτα ονόματά της ομάδας, που μέχρι στιγμής τηρεί  “σιγήν ιχθύος”.

Ενώ λοιπόν κάποιοι έχουν μείνει ακόμη στο “Λάρισα Εμπιστευτικό” το νέο… έργο που “παίζεται” εδώ και μερικές ώρες στον “κάμπο” θυμίζει κάτι από το “Κάτι τρέχει με την… θεσσαλική ομάδα”! Με τη διαφορά, ότι σε σχέση με τις παραπάνω κωμωδίες, η κατάσταση με την αποχώρηση 4 βασικών αθλητριών  είναι μάλλον “για κλάματα” στο Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό Σύλλογο, καθώς είχε προηγηθεί πριν απο ένα μήνα , λόγω διαφωνιών και η αποχώρηση της  διεθνούς Κατερινιώτισας άσου, Νάσιας Φακοπουλίδου.

filathlitikos_larisaikos

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Volleyplanet όλα ξεκίνησαν χθες από την εισήγηση του Λαρισαίου τεχνικού Λάμπρου Πράππα στη διοίκηση της νεοφώτιστης ομάδας να διώξει τις Μαρία Ντόνα και Κωνσταντίνα Τσοπούλου, αφού αντιμετωπίζει “προβλήματα επικοινωνίας”. Προς στιγμήν η διοίκηση, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και να διατηρήσει το καλό κλίμα της ομάδας, δίνοντας λίγο χρόνο σε όποιον χρειάζονταν να το ξανασκεφτεί, αλλά όταν ο κ. Πράππας έθεσε βέτο “ή εγώ ή αυτές”, τότε οι διοικούντες τον Φιλαθλητικό, αποφάσισαν πως έπρεπε μάλλον να αποχωρήσουν οι αθλήτριες.

Μπροστά σε αυτή την άδικη συμπεριφορά απέναντι στις συναθλήτριές τους και ως ένδειξη συμπαράστασης σε αυτές, δυο άλλες βασικές και πολύπειρες παίκτριες, η Λαρισαία Γιούλα Δίρβα και η Θεσσαλονικιά Εύη Γεροβασιλείου, που με θητεία σε ομάδες με μεγαλύτερη ιστορία στην Α1 σε σχέση με το νεοφώτιστο σωματείο της Λάρισας, προφανώς δεν ανέχθηκαν για λόγους αξιοπρέπεια τέτοιες συμπεριφορές, “τα βρόντηξαν”!

Θυμίζουμε πάντως ότι σε αντίστοιχο θέμα που είχε δημιουργηθεί πέρυσι στον Πανναξιακό, τότε η διοίκηση της ομάδας είχε αποφασίσει να στήριξει τις αθλήτριες και να διώξει τον Σέρβο προπονητή, Ζόραν Κόβαζιτς, τον οποίο και προσέλαβε ξανά φέτος.