Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Λάτιν» νίκη των Μακεδόνων

«Λάτιν» νίκη των Μακεδόνων

Eντυπωσιακοί οι Μακεδόνες Αξιού με Νοτιοαμερικάνικη «σφραγίδα» επικράτησαν της Ελπίδας Αμπελοκήπων αυτή τη φορά στο κλειστό «Ι. Λεμονίδης»  με 3-1 (23-25, 25-13, 16-25, 21-25) όπως και στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων πριν μια εβδομάδα.

Καθοριστική ήταν η απόδοση και των δύο ξένων, της Αργεντίνας πασαδόρου Κλαρίσα Σαγκάρντια και της Βραζιλιάνας ακραίας Μαρλουτσι Τοάτζι που έχουν ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Μανώλη Σκουλικάρη.

Σήμερα η ομάδα των Κυμίνων, θα αντιμετωπίσει σε δεύτερο φιλικό τον Αίαντα Εύοσμου.

makedones-vraveysi-o1111

Ανακοίνωση για τη βράβευση απο το Δήμο Αξιού

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση των Μακεδόνων Αξιού για την βραβευση της γυναικείας ομάδας για την άνοδο στην Α1 και της ομάδας των κορασίδων για την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος στη Ζάκυνθο, απο το Δήμο Αξιού:

makedones-vraveusi-022222

“Ο Αντιδημαρχος Αθλητισμου του Δήμος Δέλτα κ. Δημητρης Σκουλαριωτης, εκπροσωπωντας και τον Δημαρχο κ.Φωτοπουλο, παρεθεσε στα Κυμινα δειπνο στην γυναικεια ομαδα των Μακεδονων εκφραζοντας την αμεριστη υποστηριξη του στην ομαδα μας και τις ευχες του για καλη αγωνιστικη χρονια με επιτυχιες! Επισης ο κ. Σκουλαριωτης βραβευσε την γυναικεια ομαδα για την επανοδο στην Α1 και την κατακτηση του Πανελληνιου Πρωταθληματος Κορασιδων.

makedones-vraveusi-033333333333

Τις τιμητικες πλακετες παρελαβαν οι δυο αρχηγοι γυναικων και κορασιδων αντιστοιχα, Μαριαλενα Δραγουμανου και Μαριαλενα Παπαδοπουλου. Στο δειπνο παραβρεθηκε συσσωμη η γυναικεια ομαδα, το προπονητικο τιμ και η διοικηση. Ευχαριστουμε τον Δημο Δελτα και προσωπικα τον κ. Σκουλαριωτη γι αυτην την τιμη!”

makedones-axiou-trapezi-000987