Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Λατρεία για Τσίμα και Ρούση!

Λατρεία για Τσίμα και Ρούση!

«Επίθεση» αγάπης από τα τμήματα υποδομών του Α.Σ Λοκρού δέχτηκαν μετά την αναμέτρηση με το Ανατόλια ο προπονητής του ΠΑΟ, Γιώργος Ρούσης και η αρχηγός Ζένια Τσίμα.

Τα τμήματα τον κορασίδων και τον παγκορασίδων θέλησαν με αυτόν τρόπο να ευχαριστήσουν τον κόουτς και την αρχηγό των «πρασίνων» για την καλοκαιρινή τους παρουσία στο volley camp στο κλειστό της Αταλάντης. Αμφότεροι έμειναν τότε στο camp οχτώ μέρες μαθαίνοντας και αποκαλύπτοντας τα μυστικά του βόλεϊ στα νεαρά κορίτσια με τις δυο πλευρές να δένονται μεταξύ τους.

lokros_kypseli

Με συνοδό τον προπονητή της ομάδας, Γεώργιο Μπουραμά, οι βολεϊμπολίστριες του Λοκρού ξετρελάθηκαν με την ατμόσφαιρα της Κυψέλης αλλά κυρίως που είδαν σε δράση αγώνα πρώτης κατηγορίας γυναικών.

Η αρχηγός της ομάδας, Γεωργία Μανώλαινα που προσέφερε και μια ανθοδέσμη στην Ζένια Τσίμα αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης μίλησε στο Volleyplanet:

«Ήταν μια πολύ σημαντική και αξιόλογη η παρουσία του κυρίου Ρούση στο Σύλλογό μας και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που είχε την διάθεση να ασχοληθεί με το τμήμα κορασίδων και παγκορασίδων του Λοκρού. Μας έδειξε αρκετά μυστικά στην τεχνική αλλά πάνω από όλα μας τόνισε ότι για να επιτύχουμε στο βόλεϊ αλλά και σε οποιοδήποτε άθλημα θα πρέπει να έχουμε θέληση και υπομονή. Ήταν μια κουβέντα όπου άγγιξε όλες τις αθλήτριες πιστεύω. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και θα θέλαμε να μας ξανάρθει. Όσον αφορά το παιχνίδι χαρήκαμε πάρα πολύ που παρακολουθήσαμε αγώνα Α1. Ήταν μεγάλη εμπειρία και θα θέλαμε να ξαναοργανώσουμε κάτι παρόμοιο. Θα θέλαμε πολύ να δούμε και την κυρία Τσίμα σε δράση. Δεν έτυχε, όμως γνωρίζουμε τις ικανότητές της».